'PONOSAN SAM'

Pogledajte kako je Tudor briznuo u plač nakon što je potpisao novi ugovor

Foto: Ivana Ivanović/Pixsell
Igor Tudor
28.03.2014.
u 22:27
- Nije mi sada lakše ili teže, moja razmišljanja su uvijek jednaka. Svaki dan sam usredotočen kao da ću biti trener deset godina. Ponosan sam što sam trener Hajduka, počašćen sam - rekao je Tudor.
Pogledaj originalni članak

Igor Tudor kasnio je nekih pola sata na službenu presicu, a onda stigao u pratnji predsjednice Nadzornog odbora Branke Ramljak, predsjednika Marina Brbića, sportskog direktora Gorana Vučevića i predsjednika Skupštine i klupskog odvjetnika Vinka Radovanija.

- S velikim zadovoljstvom mogu reći da smo nakon utakmice obavili formalni čin i produžili smo ugovor s Igorom Tudorom i njegovim stožerom do 30. lipnja 2016. godine. Izuzetno smo zadovoljni Tudorovim radom, nadam se da ćemo u budućnosti nešto i osvojiti - kazao je Brbić.

Tudor je emotivno doživio potpisivanje ugovora.

- Nije mi sada lakše ili teže, moja razmišljanja su uvijek jednaka. Svaki dan sam usredotočen kao da ću biti trener deset godina. Ponosan sam što sam trener Hajduka, počašćen sam - rekao je Tudor i briznuo u plač, dignuo se i otišao.

 

>> Hajduk pobijedio Zadar; na sjeveru osvanuo transparent podrške Ivi Begi

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 16

AN
ANM
22:52 28.03.2014.

Zaplakao jer zna kako nikad neće vidjet lovu od fantastične uprave!!!!

DH
dalibor.hren
07:07 29.03.2014.

Pustio suzu radosnicu jer će u jakoj HNL možda biti čak treći!

VK
vječni krojf
07:58 29.03.2014.

Kaze Brbic "valjda cemo nesto osvojiti".Da hoce samo moraju prije ugasiti Dinamo,Lokomotivu i Rijeku,e onda bi mogli biti prvi,ovako trece mjesto im je vec i sada zagarantirano.Hajdukovci kazu da je liga nikakva a oni u toj ligi tek treci.Cestitam Tudoru na novom ugovoru,nisu naglasili kada je placa,svaki treci mjesec ili malo kasnije.Lova je vazna,ugovor je kao toaletni papir.