UOČI DILE GORI

Tudor: Jednom odigraš lošije i ne valjaš, to je život nogometaša

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Tudor: Jednom odigraš lošije i ne valjaš, to je život nogometaša
31.07.2013.
u 18:24
- Mi ne smijemo biti euforični, tek smo na početku sezone - smiruje strasti strateg bijelih
Pogledaj originalni članak

Hajduk je u ugodnom trenutku bez obzira što nema novca, rezultat je sakrio sve nevolje i ta lijepa priča može se nastaviti i protiv opasnih Gruzijaca. Protiv Dila Gori bijelima treba pun stadion, ono poznato poljudsko grotlo u kojem bi se Gruzijci trebali izgubiti. Želje Hajduka su poznate, bilo kakva pobjeda bez primljenog gola, to je ono što se traži.

 

- Teško mi je upuštati se u procjene koliko je Dila Gori dobra, ali sigurno su dobri kada su izbacili Aalborg – rekao je trener Hajduka Igor Tudor.

 

Njegova momčad je u naletu, pobjeda protiv Splita od 3:0 podignula je krila igračima, adrenalin raste. A Tudor sve to pokušava stišati, svjestan je svih zamki koje čekaju njegove mladiće.

 

- Mi ne smijemo biti euforični, tek smo na početku sezone. Igračima uvijek kažem da je prekrasno biti nogometaš kad pobjeđuješ, ali kad odigraš jednu lošiju onda si pod upitnikom. A ako odigraš dvije loše onda se briše sve dobro što si napravio. To je život nogometaša, svaka nova utakmica je novo dokazivanje – zaključio je Tudor.


>> Brbić: Suzdržite se od pirotehnike, naplaćali smo se kazni

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.