FOTOMAC

Turci objavili da Livaković potpisuje idući tjedan. Procurili su detalji novog ugovora jedinice vatrenih

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Turci objavili da Livaković potpisuje idući tjedan. Procurili su detalji novog ugovora jedinice vatrenih
22.07.2023.
u 09:12
Hrvatski vratar navodno je odbio saudijski Al Nassr za kojeg nastupaju Ronaldo i Brozović
Pogledaj originalni članak

Hrvatski reprezentativac Dominik Livaković prema tvrdnjama turskih medija uskoro bi trebao preseliti u europskog velikana Fenerbahčea. Dinamo će navodno dobiti odštetu od 10 milijuna eura za svog kapetana i prvog golmana reprezentacije, što su otprilike i tražili.

Livaković bi trebao potpisati ugovor na pet godina te će biti predstavljen sljedećeg tjedna u Istanbulu. Portal Fotomac otkriva i da je Livaković odbio saudijski Al Nassr, u kojem igraju suigrač iz vatrenih Marcelo Brozović i Cristiano Ronaldo.

Navodno mu je tamo trebala biti plaća šest milijuna eura dok će u Fenerbahčeu po sezoni zarađivati dva milijuna eura. Međutim, Dinamu slijede važni izazovi u Europi protiv kazahstanske Astane pa treba pričekati o rasprodaji glavnih igrača, Bišćan bi ih sigurno želio imati sve na okupu.

VEZANI ČLANCI:

Livaković je sinoć kiksao protiv Hajduka kada ga je Livaja prevario i zabio izjednačujući pogodak, a nešto kasnije je sjajno obranio udarac Odjidja-Ofoea. 

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

TO
tomislav10
10:36 22.07.2023.

Dinamo, utopite ga dok još možete.

LO
lokun
09:54 22.07.2023.

Libi dok je vrijeme miči se iz kluba kojeg je preuzela ulica.

OK
okolokere
12:50 22.07.2023.

Dominik Livaković svakako je najbolji hrvatski golman. To dokazuje od svog dolaska u Dinamo prije 7 godina. Da BBB nisu u Dariju Šimićuvidjeli poslovnog genija već notornu neznalicu Livaković bi već dugo bio u nekom od klubova lige petice. Ako u tim ligama ima bar70-80 europski vrijednih klubova sasvim je sigurno da tih 70-80 golmana nisu bolji od Livakovića. Zaključak je koliko logičan toliko evidentan. Klub iz Maksimirske 128 došao je u ruke notornih neznalica a javnosti će to biti ubrzo /ako već nije/ posve jasno. Nikad ne treba zaboraviti da su tipovi iz BBB napali legendu kluba Ivu Šuška koji je uz klub preko 60 godina. Istovremeno medijska falanga manipulirala je BBB pisanjem o Barišiću, Antoliću i Vlatki Peras...Kome nije jasno biti će mu jasno. Pametnome dosta.