Prijateljski susret

Turska s rezervama pobijedila Kosovo sa 6:1

Foto: Reuters (Ilustracija)
Turska s rezervama pobijedila Kosovo sa 6:1
21.05.2014.
u 20:41
Utakmica se igrala u Kosovskoj Mitrovici, a Turska je u goste stigla s rezervnim sastavom. Ipak, to joj je bilo dovoljno za uvjerljivu pobjedu
Pogledaj originalni članak

Kosovo je danas odigralo svoju drugu prijateljsku utakmicu u povijesti, ali nije bilo uspješno kao u prvoj. Tada su izvukli remi protiv Haitija, a danas ih je Turska pobijedila 6:1.

Utakmica se igrala u Kosovskoj Mitrovici, a Turska je u goste stigla s rezervnim sastavom. Ipak, to joj je bilo dovoljno za uvjerljivu pobjedu. Ozek je goste doveo u vodstvo već u drugoj minuti, a Kisa je povisio u 34. Minutu kasnije Bunjaku je smanjio rezultat, a onda su gosti u nastavku postigli još četiri pogotka.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

SE
sestrićna
22:48 21.05.2014.

ajmo kosovooooooooo