obitelj u agoniji

Tužne vijesti pred početak SP-a? Navijač krenuo za Katar pješke i nestao! Sumnja se na veliku tragediju

Foto: Instagram / Santiago Sanchez
Tužne vijesti pred početak SP-a? Navijač krenuo za Katar pješke i nestao! Sumnja se na veliku tragediju
18.10.2022.
u 22:47
Mnogi su brinuli za njegovu sigurnost u Iraku, ali je on uvjeravao da je sve kako treba i da su ga odlično dočekali gdje god je stigao.
Pogledaj originalni članak

Bliži se početak Mundijala u Kataru a zabrinjavajuće vijesti dolaze iz Španjolske. 

Naime, španjolski navijač Santiago Sanchez početkom ove godine odlučio se na hrabar potez i upustio se u avanturu u kojoj je trebao pješke iz svoje domovine doći do Katara kako bi uživao u predstojećem svjetskom prvenstvu.

Ovaj strastveni navijač reprezentacije Furije odlučio se na ovaj nevjerojatan poduhvat. i još je prije puta osigurao ulaznice za grupnu fazu njegove nacionalne selekcije.

On je službeno 9. siječnja ove godine krenuo na daleki put iz Madrida i cilj je bio da prije početka svjetskog prvenstva stigne u Katar. Međutim, čini se da avantura ovog španskog navijača nažalost ne ide kako je planirao i mnogi već sada u toj zemlji strahuju od tragičnog ishoda.

Naime, Sanchez se već više od dva tjedna nije nikome javio i ne zna se gde se trenutno nalazi. Redovno je putem Instagrama objavljivao fotografije sa svog puta, ali sada se nije oglašavao još od 1. listopada

Poslednja lokacija sa koje se javio bila je iz jednog sela u Iraku  te je bio udaljen samo pet kilometara od granice sa Iranom i na obližnjoj planini planirao je da prenoći, kako je objavio 1. listopada na Instagramu. Svakodnevno je bio u kontaktu s prijateljima i obitelji te im je prepričavao kakve je sve dogodovštine imao. 

Međutim, njegova obitelj ne odustaje i vjeruje da će se on javiti. U pitanju je čovjek koji je dobro pripremljen fizički, jer je dvije godine proveo u vojsci i prošao je mnogo toga. Detaljno se pripremao za ovaj put i imao je vodiča u skoro svakoj zemlji kroz koju je prolazio kako bi mu put bio lakši, te kako bi mogao da komunicira sa lokalnim stanovništvom.

>> Policija trpa u maricu navijače Hajduka

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

JA
Jaganjac123345
23:35 18.10.2022.

Pol teksta je na ekavici...

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
06:47 19.10.2022.

Članak je lepo napisan, celi regijon može da ga razume.

MA
Majamaja
00:37 19.10.2022.

Kakav je ovo tekst ???