Igra se u Vrsaru

Izbornik uoči ždrijeba EP-a: Bio bih nezadovoljan ne uđemo li u finale!

Foto: VL
Izbornik uoči ždrijeba EP-a: Bio bih nezadovoljan ne uđemo li u finale!
12.06.2015.
u 11:47
- Imali smo ovih godina zbilja dobru reprezentaciju i nadam se da će tako biti i na ovom Euru. A sad, hoće li biti bolja ili lošija od prijašnjih, to će pokazati rezultat.
Pogledaj originalni članak

Hrvatska mininogometna reprezentacija je jedan od nositelja ždrijeba skupina Europskog prvenstva, (svečano izvlačenje skupina održat će se u hotelu Belvedere u Vrsaru u ponedjeljak, 15. lipnja 2015. godine u 14 sati). a svoja nam je očekivanja uoči nastupa na tom velikom natjecanju iznio izbornik Tvrtko Močibob

 - Očekivanja su, naravno, velika, a to znači da ja osobno ne bih bio zadovoljan ukoliko se ne plasiramo u finale. S obzirom da ima dosta jakih ekipa, možda to zvuči preoptimistično, ali ja sam takav - rekao je Tvrtko Močibob. 

Kakva su vaša očekivanja što se tiče organizacije? Može li ovo Europsko prvenstvo nadmašiti prethodna?

- Nadam se i vjerujem da će organizacija biti vrhunska. Upravo sam vidio 3D prikaz stadiona u Vrsaru i mogu samo reći da jedva čekam to vidjeti i uživo. Imamo sve uvjete da u našoj prekrasnoj zemlji napravimo pravi spektakl, i ne vidim razloga da tako i ne bude.

S obzirom da ste do nedavno bili kapetan izabrane vrste, najbolje ste upoznati s igračkim kadrom u ranijim godinama. Da li će ovogodišnja Hrvatska biti jača od prethodnih i zašto?

- Imali smo ovih godina zbilja dobru reprezentaciju i nadam se da će tako biti i na ovom Euru. A sad, hoće li biti bolja ili lošija od prijašnjih, to će pokazati rezultat.

Koga biste htjeli izbjeći u ždrijebu? Tko je po vama najnezgodniji protivnik?

- Što se tiče ždrijeba, tu ima dosta nepoznanica jer je puno reprezentacija koje po prvi put nastupaju. Ne razmišljam o tome koga bih volio izbjeći, neka suparnici razmišljaju o nama! Mislim da smo bolji od svih ekipa iz drugog, trećeg i četvrtog bubnja - zaključio je hrvatski izbornik.  

>>'Gradnja stadiona košta nas pola budžeta'

>>Vrsar uskoro očekuje Europsko prvenstvo: 'Gledat će nas milijuni ljudi'

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.