IRON MIKE

Tyson secirao boksački meč stoljeća i zabrinut je za Mayweathera!

Foto: Press Association/Pixsell
Tyson secirao boksački meč stoljeća i zabrinut je za Mayweathera!
07.03.2015.
u 12:53
- Floyd ne baca ni blizu 100 udaraca po rundi. On je više znanstvenik po tom pitanju. Statičan je za razliku od Pacquiaoa koji se cijelo vrijeme miče po ringu - pojasnio je Iron Mike.
Pogledaj originalni članak

2. svibnja ćemo biti svjedoci "meča stoljeća"- boksačke borbe između WBA/WBC prvaka, Floyda Mayweathera i Mannyja Pacquiaoa.

Kao i pred svaki veliki meč, boksački stručnjaci daju svoja predviđanja. Ovaj put je to napravio i veliki Mike Tyson koji smatra da se Mayweather neće lijepo provesti u ringu.

- Floyd ne baca ni blizu 100 udaraca po rundi. On je više znanstvenik po tom pitanju. Statičan je za razliku od Pacquiaoa koji se cijelo vrijeme miče po ringu. Mislim da će Mayweatheru biti vrlo teško pratiti taj način Mannyjeve borbe. Floyd će se morati boriti nekoliko prvih rundi. To je moje mišljenje - pojasnio je Iron Mike.

>> Tysona uništile fatalne ljepotice, 'kriva' i Naomi Campbell

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.