GERARD PIQUE:

'U Barceloni se više traži nego u Madridu jer je to velik klub'

Foto: Reuters (Ilustracija)
'U Barceloni se više traži nego u Madridu jer je to velik klub'
02.11.2013.
u 14:12
- Uzmite Madrid kao primjer. Zamislite što bi se dogodilo u Madridu, što bi rekli da smo mi osvojili samo ligu i kup u pet godina. U Barceloni se više traži jer je to velik klub - rekao je Pique
Pogledaj originalni članak

Gerardo 'Tata' Martino od ove je sezone promijenio stil igre Barcelone, pa je sve više komentara, ali i usporedbi s Guardiolinom momčadi. Na to se osvrnuo i stoper Barcelone Gerard Pique.

- Usporedbe s Guardiolinom Barcelonom nas ne bole jer su ljudi na to navikli. Sve se svodi na to da pobjeđujete i ako možete igrate dobro. Uzmite Madrid kao primjer. Zamislite što bi se dogodilo u Madridu, što bi rekli da smo mi osvojili samo ligu i kup u pet godina. U Barceloni se više traži jer je to velik klub. Ne kažem da igramo fantastično, ali ipak igramo svaka tri dana - rekao je Pique koji smatra kako nije bitan dojam, već pobjede.

- Najvažnije je pobjeđivati. Mi smo praktični. Osvojili smo Superkup jer smo bili praktični, pa imamo novi trofej u muzeju. Studeni i prosinac za nas su važni mjeseci i vidjet ćemo možemo li tako nastaviti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
18:48 02.11.2013.

U Barci se treba vise valjat po terenu, za nijansu vise od Reala.