KOSOVSKI TALENT

U Dinamo stiže imenjak Georgea Busha

Foto: Slavko Midžor/Pixsell, Igor Kralj/Pixsell
U Dinamo stiže imenjak Georgea Busha
04.01.2010.
u 08:00
U Dinamo na probu dolazi najnadareniji kosovski nogometaš, imenjak Georgea Busha, 18-godišnji Gjergj Bushaj.
Pogledaj originalni članak

Do sada je taj ofenzivni veznjak igrao za Vlaznimi iz Đakovice, člana Raiffeisen Superlige Kosova, a već je uvršten u A reprezentaciju te zemlje.

U Dinamo dolazi s preporukom predsjednika Nogometnog saveza Kosova, legendarnog centarfora Prištine Fadila Vokrrija, koji je za Bushaja kazao:

– U posljednjih dvadeset godina nismo imali većega talenta od Gjergja!

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

IN
inspektor
13:38 04.01.2010.

hmm..ni lokomtiva u zadnjih 40 godina nije bila tako dobra kao danas!

SE
senior
10:44 04.01.2010.

Neka i mi imamo \"amerikanca\" Georgea Busha. Ako je mali talent a izgleda da je dobro nam došao. Kosovari su znali povremeno izbaciti ponekog velikog igrača, i današnji predsjednik nog. saveza Kosovo Fadil Vokrri koji je maloga preporučio Dinamu je bio veliki igrač.

ZG
-z-g-u-srcu-
19:37 05.01.2010.

normalno da je lokomotiva dobra kad u njoj igra pravi igrac tomislav martinac..........covjek je iz kozari boka gdje se igra 0-24 nogomet i gdje svi zive nogomet