Dan hrvanja

U srazu protiv Like vrlo nam je bitna pobjeda

Foto: Arhivska fotografija
U srazu protiv Like vrlo nam je bitna pobjeda
16.10.2009.
u 14:35
Subota se može slobodno proglasiti danom hrvanja u Petrinji, jer je Hrvački klub Gavrilović domaćin dviju važnih sportskih priredbi. Prijepodne će se održati 4. kolo međunarodne lige za kadete, u kojem mlade snage domaćina drže drugo mjesto, a navečer je drugi meč seniora za prvaka Prve Hrvatske hrvačke lige između Gavrilovića i Like iz Zagreba.
Pogledaj originalni članak

 U prvom krugu prije dva tjedna u Varaždinu Petrinjce je s 4:3 porazila Vindija, a istodobno, Lika je pobijedila Sesvete 6:1.

- Ovo je važan meč. Biti ili ne biti! Očekujemo pobjedu, želimo osvojiti naslov državnog prvaka - kaže tajnik petrinjskog kluba Marijan Glušić. Sada se snuje o pobjedama u tri najniže skupine, što u Varaždinu nije uspjelo Kristijanu Šimatiću, Borisu Kurjaku i Robertu Siguru. Porazili su ih Martin Bešenić, Ivan Lizatović i Tonimir Sokol. Neočekivano je Slovenac u Vindiji, Jure Kuhar, na bodove pobijedio Bjelorusa u Gavriloviću Aleka Mihailovicha, pa bodovi prevage Bože Starčevića protiv Petra Zoreca, Siniše Hogača nad Dennijem Lipićom i još jednog Bjelorusa među Petrinjcima, Vladzimira Berdzika, protiv Marka Košćevića, nisu dosegli konačni uspjeh.

- Očekivali smo pobjedu, no podbačeno je u nižim skupinama, pa nije ostvareno planirano - nakon susreta u dvorani Graberje u Varaždinu izjavio je Josip Pavišić, trener Hrvačkog kluba Gavrilović. Trener ne otkriva postavu protiv Like, koja se odmah poslije dva proljetna turnira prikriveno smatrala favoritom doigravanja četiri kluba za prvaka, a visokom pobjedom nad Sesvetama potvrdila je takva predviđanja.

Ove subote u petrinjskoj Gradskoj sportskoj dvorani susret kadetske lige počinje u 10 sati, a večernji susret Prve hrvačke hrvatske lige navečer u 18 sati. Na obje priredbe gledateljima je osiguran besplatan ulaz.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.