Zadarski turnir

U Višnjik stižu četiri euroligaša i legende

Foto: Filip Brala/PIXSELL
U Višnjik stižu četiri euroligaša i legende
16.09.2014.
u 20:38
Da bi vidjeli Zadrove organizacijske kapacitete u Donatovu gradu pojavit će se i predstavnici Eurolige. Oni će procijeniti ovaj grad kao kandidata za domaćina jednog od turnira juniorske Eurolige
Pogledaj originalni članak

Čini se da će zadarski košarkaški turnir šest klubova iz četiri zemlje koji počinje u četvrtak biti puno veća priča no što je u početku izgledalo. Sugeriraju to i imena uzvanika koji će se pojaviti u dvorani u Višnjiku.

Organizatori su u goste pozvali Dejana Bodigoru, Bogdana Tanjevića, Gregora Fučku, Mirka Novosela, Petra Skansija, Dina Rađu, Damira Šolmana, Aleksandra Petrovića, Ratu Tvrdića, a očekuje se i dolazak gospođe Ljerke Ćosić, supruge legendarnog Krešimira Ćosića, po kojem nosi ime dvorana u kojoj će se utakmice igrati.

Svi oni imati će priliku gledati i zanimljive utakmice jer sudionici turnira su, pored domaćina Zadra, četiri euroligaša (Fenerbahče, Galatasaray, Cedevita, Alba), ali i sve jači turski klub Darušafaka. Boje tih šest klubova brani čak 16 košarkaša koji su nastupali na nedavnom Svjetskom prvenstvu, a među njima je i jedan Zadranin, Luka Žorić, centar Fenerbahčea. Nastupe spomenutih klubova začinit će svojim nastupom popularne ljubljanske plesačice Zmajčice.

Da bi vidjeli Zadrove organizacijske kapacitete u Donatovu gradu pojavit će se i predstavnici Eurolige. Oni će procijeniti ovaj grad kao kandidata za domaćina jednog od turnira juniorske Eurolige, a za vrijeme trajanja turnira u Zadru će se održati i Skupština ABA lige.

Ulaznice se prodaju po cijeni od 40 kuna za dnevnu ulaznicu, a dnevno će se igrati najmanje dvije, a najviše tri utakmice, dok se paket za sva četiri dana može dobiti po cijeni od 130 kuna. Za tribinu obiteljski VIP dnevna će ulaznica stajati 50 kuna, a paket 160 kuna.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.