Uzvratili objavom

Udruga 'Dinamo to smo mi' munjevito odgovorila Zdravku Mamiću

Foto: Dinamo to smo mi
Dinamo to smo mi
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
Zdravko Mamić dolazi na Sud BiH, gdje će danas biti odlučeno da li će biti izručen u RH
Foto: www.zonadinamo.com
Bad Blue Boys
30.03.2020.
u 22:35
- Zbog aktualne situacije igrači i stručni stožer su pristali na prvotno smanjenje ugovora, da bi uprava bez razgovora smanjenje jednostrano drastično povećala, ali i odlučila da im neće isplatiti ono što su zaradili ističe se u objavi
Pogledaj originalni članak

Nedugo nakon što je Zdravko Mamić u ponedjeljak navečer objavio novi status na Facebooku, u kojemu je naveo primanja stručnoga stožera Nenada Bjelice i poručio da je igra završena, oglasili su se i iz Udruge Dinamo to smo mi.  

- Igrači i stručni stožer Dinama svojim nastupima od UEFA-inih nagrada u klub su donijeli preko trideset milijuna eura. Bez transfera, ulaznica i marketinga. Samo u 2019. godini. Na to dodajmo Olma, Šunjića i Rrhamanija. Plaćeni su po ugovorima koji nisu antidatirani.

Isto tako zbog aktualne situacije igrači i stručni stožer su pristali na prvotno smanjenje ugovora, da bi uprava bez razgovora smanjenje jednostrano drastično povećala, ali i odlučila da im neće isplatiti ono što su zaradili.

Istovremeno s druge strane:

1. Presuda za 118 milijuna kuna
2. Optužnica za 199,8 milijuna kuna
3. Optužnica za 16,7 milijuna kuna

kojom su Zoran, Mario i Zdravko Mamić skupa s Damirom Vrbanovićem i ostalom svitom oštetili Dinamo i proračun RH.

Ostaje pitanje, jesu li ono provjerene informacije oko ugovora trenera ili je "agent 007 Franjo Varga" dostavio platne liste i JOPPD obrazac trenera i pomoćnika trenera Dinama? - stoji u objavi Udruge.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

ER
EroK
06:32 31.03.2020.

Vi niste nitko i ništa, a Dinamo je hrvatski klub, vrlo dobar i vrlo uspješan, kojeg bi hrvatski mrzitelji htjeli uništiti! E, nećete razbojnici!

MA
magnum2013
23:34 30.03.2020.

Tko je ta udruga? Znam samo da su se pojavili sa fasciklima u rukama kada je klubu financijski dobro krenulo. Ja nikad nisam čuo za njih. Moja prva članska karta postojala je 1973. godine. nakon osiguranja na utakmici kupa Dinamo- Zagreb 1: 1 po smrznutom ledenom terenu. BBB postali su neizostavni dio Maksimira. Drski, ponekad svadljivi, ali pošteni. Ima nas kojima Mamić nije najdraži, ali volimo Dinamo. Mamićem neka se bave drugi, a sve ove " udruge" suvišne su.

HR
hrvat123
00:06 31.03.2020.

To je neka udruga poput one Nas Hajduk i jedina razlika izmedju njih je ta da je Nas Hajduk original a ovi su neka trecerazredna tupava kopija