MAMIĆ NA TAPETU Dnevni red, osim prihvaćanja izvješća i točke razno, kao središnju temu ima “učinkovite napade Zdravka Mamića na rad Udruge”.

Udruga klubova PHNL-a raspravljat će o idiotima

24.11.2008.
u 15:15
Pogledaj originalni članak

Prije tjedan dana održana je sjednica Skupštine Udruge klubova PHNL-a. I nakon samo sedam dana isti forum sastat će se ponovo, na izvanrednoj sjednici Skupštine, iako je ona redovita planirana za siječanj.

No, prepucavanja između Udruge (Štimac) i Dinama (Mamić) nastavljaju se, sve je više teških riječi i optužbi, statistike se rabe kako komu odgovara.

Zdravko Mamić ispalio je posljednji hitac, nazvao je sve klubove koji sudjeluju u radu Udruge klubova idiotima kakve majka nije rodila. I zbog tog i drugih napada, Igor Štimac sazvao je izvanrednu sjednicu Skupštine. U četvrtak će se, navodno, predstavnici prvoligaških klubova baviti Zdravkom Mamićem.

- Ne, nećemo se baviti Mamićem, nije on tema - tvrdi predsjednik Udruge Igor Štimac.

No, koliko znamo, dnevni red, osim prihvaćanja izvješća i točke razno, kao središnju temu ima “učinkovite napade Zdravka Mamića na rad Udruge”.

- Sve će se znati u četvrtak, naš je cilj zaštititi dignitet Udruge klubova. Razgovarat ćemo, mislim da u tome nema ništa loše. Preispitat ćemo sami sebe kako radimo - objasnio je Štimac.

Možda tako dokuče i tko je sve idiot, kako ih je Mamić nazvao.
- Da, pogledat ćemo se u lice i pokušati vidjeti tko je od nas idiot - nasmijavši se odgovorio je Štimac.

Sastanku će prisustvovati najviše 11 klubova, predstavnik Dinama (Damir Vrbanović) neće se pojaviti, kao ni na prošloj sjednici.

No, uza sve reakcije na posljednja prepucavanja, najrazumniji bio je Reno Sinovčić koji je pozvao na smirivanje situacije, jer sve to samo šteti nogometu i ruši njegov ugled. Bilo bi dobro kad bi Sinovčićevu ideju svi prihvatili.

Pogledajte na vecernji.hr