Divljali na Malti

Uhićeni hrvatski navijači napravili štetu od 45.000 kuna, čekaju izricanje presude

Foto: Youtube/Screenshot
Navijači
14.10.2015.
u 21:05
Tijekom pretrage boravišta navijača policija je pronašla i metalne šipke.
Pogledaj originalni članak

Uoči kvalifikacijske utakmice na Malti tamošnja policija privela je ukupno 20 hrvatskih navijača, a šestoricu u četvrtak očekuje izricanje kazne pred sudom.

Njih se tereti da su u Pacevilleu napravili štetu od 45 tisuća kuna tijekom sukoba sa zaštitarima iz Srbije ispred striptiz bara, napisao je Times of Malta te naveo imena okrivljenika među kojima su četiri osobe u dvadesetim godinama, a dvije u tridesetima.

Ostalih 14 uhićenih još su pod istragom, navodi Winnipegfreepress.com te dodaje kako je policija devetoricu privela nakon pretrage njihovih boravišta gdje su pronađene, između ostalog, i metalne šipke, a petoricu kad su pokušali ući na stadion iako je hrvatskim navijačima bio zabranjen ulaz. 

>>Incident na Malti: Potukli se Hrvati i Srbi, ima i ozlijeđenih!

>>Maltežani strahovali od naših navijača: Nekoliko uhićenih, imali su i kamenje

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 24

MK
MKGRA
21:31 14.10.2015.

U dvadesetima godinama...., imen,imena hocemo

Avatar million
million
22:19 14.10.2015.

Ivan Janjetic, 21, Denis Danilovic, 25, Dalen Cekada, 25, Davor Andelkovic, 32, Marijo Homdak, 38 Igor Valec, 26 te jos njih kojim imena trenutno nisu objavljena .

PI
pinichi
21:52 14.10.2015.

Hoće li ovi huligani sami platiti učinjenu štetu, ili će se ona možda nečijom intervencijom platiti iz proračuna RH novcem poreznih obveznika, kako bi se pomoglo "nestašnoj djeci"? Hoće li se ovim huliganima zabraniti daljnje putovanje u inozemstvo gdje se svojski trude ukaljati ugled Hrvatske? Hoće li se ovim huliganima (opet) sakriti imema i onemogućiti medijie objaviti ih? ima li među ovim huliganima sinova, braće i rođaka članova hrvatske Vlade i saborskih zastupnika (pitam, jer se priča da je takvih bilo nekoliko na onoj utakmici u Milanu i na onom odmorištu u Lici kad su napali Šukera, Kovača, Vrbanovića i druge ljude iz HNS)? Kad će policija, tužiteljstva, sudovi, inspekcije i ostala tijela ove jadne vlasti konačno početi kažnjavati ovaj ološ?