U spomen na Anđelka Herjavca

Ulaznice pokrile dolazak Middlesbrougha

Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
Ulaznice pokrile dolazak Middlesbrougha
17.07.2011.
u 10:06
- Njihovo dovođenje stoji puno manje nego ono West Bromwich Albiona 2009. godine - kaže sportski direktor Stjepan Cvek.
Pogledaj originalni članak

U srijedu, 20. srpnja napunit će se deset godina od tragične pogibije predsjednika NK Varteksa Anđelka Herjavca. U čast legendarnom Đelcu Varaždinci večeras u 20 sati ugošćuju engleski Middlesbrough.

- Prodano je gotovo tri tisuće ulaznica za 20 do 40 kuna, a trebali bismo prodati još tisuću (kapacitet je 9600, nap. a.). Njihovo dovođenje stoji puno manje nego ono West Bromwich Albiona 2009. godine - kaže sportski direktor Stjepan Cvek. Varaždinci su za WBA platili 100 tisuća kuna, dok je Middlesbrough, kako doznajemo, neusporedivo jeftiniji, oko 40.000 kuna.

Middlesbrough je osnovan 1876. godine, a treće mjesto iz sezone 1913./14. najbolji im je plasman u prvenstvu. Jednom su osvojili Liga kup (2004.). Trenutačno je član engleske druge lige, u koju su ispali 2009. Poznatiji igrači koji su nosili njihov dres su Englezi Paula Mersona i Garetha Southgatea te Brazilac Juninha, kao i Hrvati Alen Bokšić i Mark Viduka. Bokšić je u trenutku dolaska bio najbolje plaćeni igrač lige sa 63 tisuće funti tjedne plaće. S klupe su ih kroz vodili Bryan Robson, Terry Venables, Steve McClaren i Gordon Strachan. Vrijednost aktualne momčadi je 30 milijuna eura i ne obiluje zvučnim imenima. Najskuplji igrači su Škoti Stephen McManus i Kevin Thompson, te australski napadač Scott McDonald.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

JU
jura1000
10:27 17.07.2011.

sponsio.bloger.hr