Više sadržaja

Utakmice Lige prvaka sljedeće sezone na Max-TVu

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Utakmice Lige prvaka sljedeće sezone na Max-TVu
12.03.2012.
u 17:20
Max-TV u kolovozu počinje s ekskluzivnim prijenosom utakmica Uefine Lige prvaka u sljedeće tri sezone. To znači: više sadržaja - izravan prijenos najmanje tri utakmice po večeri i ukupno 128 utakmica po sezoni u HD-rezoluciji
Pogledaj originalni članak

Gledatelji će tako, umjesto dosadašnje jedne utakmice po večeri, imati mogućnost pratiti najmanje tri utakmice Lige prvaka u izravnom prijenosu te ukupno 128 utakmica u sezoni.

MAX-TV prenosit će najatraktivnije utakmice UEFA Lige prvaka utorkom te „drugi izbor“ utakmica Lige prvaka srijedom, a prijenose utakmica korisnici će moći pratiti na Arenasport kanalima.

Utakmica koja ima status takozvanog „first picka“, odnosno najatraktivnije utakmice večeri, bit će emitirana u Osnovnom programskom paketu, bez dodatne naknade, dok će ostali prijenosi utakmica biti dostupni korisnicima Sportskog paketa ili putem \'pay per view\' usluge.

– UEFA Liga prvaka jedno je od najprestižnijih sportskih natjecanja na kojem nastupaju najbolje momčadi europskih nogometnih liga i iznimno mi je drago što smo, nakon omogućavanja ekskluzivnih prijenosa utakmica Max-TV Prve lige, u mogućnosti svojim korisnicima ponuditi i ovakav elitni, europski nogometni sadržaj. Utakmice Lige prvaka izvrsno se uklapaju u našu strategiju pružanja vrhunskog sportskog sadržaja na Max-TVu te dodatno obogaćuju našu ponudu – izjavio je Nikola Francetić, operativni direktor Sektora za razvoj i upravljanje sadržaja.

Osim na Max-TVu, prijenosi utakmica bit će dostupni i putem Max-TV \'To Go\' usluge koja omogućava gledanje televizije na računalima, tabletima i mobilnim uređajima.

Zahvaljujući većem broju izravnih prijenosa utakmica Lige prvaka kao i mogućnosti gledanja utakmica na različitim platformama, gledatelji će imati priliku uživati u mnogo većoj količini vrhunskog nogometnog sadržaja nego što je to dosad bio slučaj. Sve utakmice Lige prvaka gledatelji će na Max-TVu, osim prijenosa u standardnoj rezoluciji, moći pratiti i u HD-rezoluciji, uz vrhunsku kvalitetu slike i zvuka.

Vrhunski nogomet bit će dostupan i svim posjetiteljima Tportala koji će na posebno dizajniranoj stranici Tribina.hr imati priliku pogledati sažetke i snimke utakmica Lige prvaka.

Tribina.hr okupljat će nogometne stručnjake, znalce i sportske entuzijaste, a svi posjetitelji moći će sudjelovati u analizi i komentiranju svih aktualnih nogometnih događanja. Bogati multimedijski dio portala najvećim dijelom bit će posvećen upravo svim sadržajima Lige prvaka.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

BA
bajbok11
17:47 12.03.2012.

Nadam se da će uzeti i EBEL.

BA
bajbok11
18:16 12.03.2012.

Bila je i liga prvaka na HRT-u. :)

Avatar džon vejn
džon vejn
17:57 12.03.2012.

12.03.2012. u 17:47h bajbok11 Pa nemogu baš sve uzet,ima nas koji smo kod drugog operatera. Ebel ti je na sportklubu.