NOGOMET - 1. HNL

Uvijek prema pobjedi

23.02.2003.
u 00:00
Hajdukove navijače najviše intrigira hoće li nastupiti Milan Rapaić
Pogledaj originalni članak

SPLIT - Nikakvih dvojbi, što se Hajduka tiče, uoči današnjeg dvoboja (15.45, HTV) sa Slavenom Belupom nema.

Svi su u Poljudu uvjereni kako će nastaviti niz splitskih pobjeda nad Koprivničanima, koji su od sedam gostovanja tek jednom uspjeli "ušićariti" bod protiv Hajduka.

- Unatoč tome što još nisam siguran u momčad koja će nastupiti, jer imamo pet-šest igrača koji će izostati, optimist sam. Hajdukova očekivanja su uvijek ista, nije bitno tko sjedi na klupi. Alibija nema, kukanja nema. Po tko zna koji put ponavljam, Hajduk ide na pobjedu bez obzira gdje i protiv koga igrao - rekao je trener Zoran Vulić.

Neizvjestan je nastup libera Ante Miše, koji ima želučanu virozu, prigodu će vjerojatno dobiti Radeljić.

Navijače najviše intrigira nastup Milana Rapaića, no Vulić još uvijek ne zna hoće li Miki biti "starter".

- Razgovarat ću s njim, vidjet ćemo još. Ima snage za jedno poluvrijeme, ako krenemo s njim, onda imam pravo na zamjenu manje. Ovisit će mnogo i o nastupu Miše. Možda bi Radeljić tada mogao na stopera, Neretljak na bok, a Carević u špicu.

Igrači su posebno "napaljeni" na Slaven Belupo. U prvom dijelu prvenstva u Koprivnici svega je bilo. Plaši li se Vulić ružnih događanja na travnjaku?

- Hajduk nije momčad divljaka, nemamo se mi što paliti ili ne paliti.

Na nas se pale, za sve klubove osim Dinama mi smo bolnica za liječenje. Važno im je dobiti Hajduk, a ostalih deset utakmica mogu i izgubiti. Ono što je bilo u Koprivnici nekad je sastavni dio nogometa. Jedina prava istina je da nas je Slaven pobijedio, ostvarili su tada svoj cilj, osvojili tri boda.

Nakon dugo vremena, još tamo od rujna, Vulić je naredio karantenu, ili, kako on to voli kazati, "zajedničko spavanje".

- Dugo nismo bili u karanteni.

Ona se uvodi kada negdje šavovi popuštaju.

Nemojte sad misliti da ima "noćarenja" i slično. Nekada se karantena uvodi zbog pozitivnih stvari. - zaključio je trener Hajduka.

O. Maršić

Pogledajte na vecernji.hr