UVJERLJIVI PLAVI

Dinamo razbio Šibenik, debitirao dugo očekivani igrač, Jakirovića zadesio nenadani problem

Foto: Josip Regovic/PIXSELL
Dinamo razbio Šibenik, debitirao dugo očekivani igrač, Jakirovića zadesio nenadani problem
Autori vecernji.hr, Hina
16.08.2024.
u 22:53
Na Maksimiru aktualni prvak nije imao nikakvih problema protiv povratnika u prvoligaško društvo. Pobjeda plavih mogla je biti rezultatski daleko viša da na golu gostiju nije bio raspoloženi Đaković
Pogledaj originalni članak

U prvoj utakmici 3. kola HNL-a Dinamo je lakoćom u Maksimiru svladao Šibenik sa 3-0 (2-0). Strijelci su bili Stefan Ristovski (6), Dario Špikić (19) i Sandro Kulenović (56). Iako su oba sastava u prva dva kola upisala pobjede pa je "papirnato" bila riječ o derbiju, prvak Dinamo je u potpunosti dominirao susretom protiv povratnika u društvo najboljih.

Pitanje pobjednika bilo je riješeno već u prvih 20-ak minuta. Prvi gol postigao je Ristovski snažnim udarcem s vrha kaznenog prostora u gornji desni kut nemoćnog Đakovića nakon lijepe akcije s Ademijem i Petkovićem u 6. minuti, da bi u 19. minuti Špikić najbrže reagirao u gostujućem petercu nakon prizemnog ubačaja Ademija.

Konačnih 3-0 postavio je Kulenović početkom nastavka. Petković je iz slobodnog udarca prebacio obranu Šibenika, a Kulenović je uspio zakucati loptu pod gredu.

Vodeći Dinamo sada ima devet bodova, dok je Šibenik drugi sa šest.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

MA
Marsi
22:56 16.08.2024.

Dinamov pritisak na loptu stvarno je za phvaliti, kao i majstorski potez Petkovica.

CH
Changi
08:34 17.08.2024.

Čini se da se naslov odnosi na neki drugi članak? Koji je to dugo očekivani igrač? Koji su to novi problemi nastali za Jakirovića? Pa dajte se skoncentrirajte!

MA
Marsi
21:57 16.08.2024.

Prvih desetak minuta Dinamova obrana nije izgledala bas najbolje