isprika mandžukiću

Vaha odveo plave u Međugorje, Mamić razmišlja o novom busu

Foto: Slavko Midžor/Pixsell
Dinamo (1)
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
Dinamo (1)
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
Dinamo (1)
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
Dinamo (1)
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
Dinamo (1)
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
Dinamo (1)
14.01.2011.
u 17:42
Sadašnjem je autobusu sedam godina i uđu li plavi u Ligu prvaka, mogli bi dobiti još udobniju "limuzinu".
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Dinama ukrcali su se u svoj autobus i otišli na pripreme u Međugorje. Možda je to zadnji put da idu tim autobusom koji je bio veliko čudo i oličenje luksuza kad je kupljen. No, u svibnju će taj autobus napuniti sedam godina. Iako nema mnogo kilometara, godine čine svoje i moguće je da Zdravko Mamić odluči kupiti novi. Kad bi plavi izborili Ligu prvaka, zacijelo bi dečkima kupio još udobnije prometalo.

Ovako je 28 igrača otišlo u Međugorje, otpali su Dodo i Marin Skender, no vratar će se priključiti pripremama već u nedjelju budu li mu nalazi nakon upale pluća dobri.

Vahina isprika Mandži

Halilhodžić će u Hercegovini raditi na stjecanju snage, taktici i tehnici, još čeka rezultate testova, liječničkih i ostalih, da bi znao kako s kojim igračem raditi.

– Ne znam jesu li u Dinamu prije igračima kontrolirali zube, sad jesu i rezultati su... ajoj. A od karijesa strašno stradavaju mišići. Igrači moraju zubaru, pedikeru... – govorio je Halilhodžić.

Pa, grizu li na terenu?

– Grizu za sebe, nisam diktator, volim ih, cijenim, a oni mi vraćaju tako da se trude. A želje ne ispunjavam, nisam džuboks da puštam Pavarottija, Halida ili Olivera – šalio se trener.

– Tri-četiri igrača su jako dobro pripremljeni, ali neću otkriti imena. Nedavno sam spomenuo jedno ime, omaklo mi se i molio sam da se to ne napiše, ali objavljeno je i ispričavam se, nisam na to imao pravo – rekao je Vaha, a isprika je išla Mariju Mandžukiću.

O mogućim prinovama, Mešanoviću i Džafiću, nije mnogo govorio.

– Dinamo je veliki magnet za igrače i talente s područja bivše države i tako treba i biti. Nisam ih imao vremena gledati.

Prekinut ću utakmicu

U petak i subotu plavi su na turniru u Gabeli.

– U takvim utakmicama suparnici su vrlo motivirani, zna biti i incidenata, bojim se ozljeda. Bude li tako, spreman sam prekinuti utakmicu – oštar je trener, a igračima je zabranio i neumske prstace.

– Odlični su, ali jedan pokvareni može igraču odnijeti pripreme. Ni ja ih neću jesti, ne bi bilo pošteno prema igračima, pa neće ni vodstvo kluba.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

KA
kajinx
19:51 14.01.2011.

Koji je Vaha mozak, na sve misli, zamisli pregled zuba, prstaci ! Sva čast.

SA
santos008
20:35 14.01.2011.

....a kod Hajduka ,samo nek ima dvi noge.

Avatar PTB
PTB
18:18 15.01.2011.

I to ne prema nekim pričama, nego po statutu nk-Dinamo. Crno na bijelom piše...