I MAMIĆI U SARAJEVU

Vaha prvi put vodi momčad protiv Željezničara

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Vaha prvi put vodi momčad protiv Željezničara
24.03.2011.
u 13:22
Trener Dinama nakon prijateljskog ogleda u Sarajevu uputit će se u Zenicu na kvalifikacijski susret za EP između BiH i Rumunjske.
Pogledaj originalni članak

Dinamovci u petak od 14.10 redovnom linijom lete za Sarajevo gdje će od 19 sati igrati protiv prvaka BiH Željezničara. To je prijateljska utakmica povodom sto godina Dinama i 90 godina Željezničara. Zanimljivo je da će Vahid Halilhodžić kao trener prvi put nastupiti na Grbavici.

Popularniji nego u Zagrebu

- Kao igrač Veleža pamtim brojne susrete protiv Željezničara, bile su to prave utakmice s puno publike, naša dva kluba bili su veliki suparnici u bivšoj državi. Drago mi je što vlada fino zanimanje za tu utakmicu. U BiH smo, vidim, popularni, više nego u Zagrebu... - kazao je Halilhodžić.

Dinamovci će noćiti u Sarajevu, u subotu ujutro odraditi trening, te se prošetati baščaršijom. Momčad će se potom vratiti u Zagreb dok će Halilhodžić ići u Zenicu na utakmicu BiH-Rumunjska.

Na žalost, situacija s Vrsaljkom ne izgleda obećavajuće. Reprezentativac će danas u Münchenu biti operiran...

– Ne znam hoće li još zaigrati ove sezone – kaže Vaha. – Liječnici u Münchenu su optimisti, no ne ulazim u njihove procjene...

Sammir i Morales napustili su Dinamov trening zbog lakših ozljeda, ali će poletjeti s momčadi za Sarajevo.

Uskače mladi Jajalo

Halilhodžić će Osimu suprotstaviti sastav bez reprezentativaca (Badelja, Beqiraja, Ademija i Kramarića) te ozlijeđenih Vrsaljka i pričuvnoga vratara Skendera. Uskočit će 18-godišnji čuvar mreže Kristijan Jajalo, brat poznatijega Mate, inače mladi reprezentativac BiH.

Na put s momčadi idu i braća Mamić, što je ipak iznenađenje s obzirom da je Zdravko najavljivao da će putovati na utakmicu u Tbilisi Gruzija-Hrvatska. Danas je ipak prelomio da želi biti uz Dinamo.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

NI
nindža
15:04 24.03.2011.

ako može hajduk NOVJ, što ne bi i Dinamo.

Avatar Castro
Castro
15:34 24.03.2011.

Ne slavi Dinamo sto godina...Dinamo je UVIJEK postojao ..... Pobjedice Zeljo 2-1....za Dinamo Morales a za Zelju Sammir i Tomecak.... ma nema tko za njih dati gol a ipak je njihova festa.

RA
Rafael
14:19 24.03.2011.

Kako može Dinamo slaviti sto godina kad je osnovan poslije Drugog svjetskog rata ? Koje su to izmišljotine ?