IGRAO NEDOVOLJNO OPORAVLJEN

Van Basten: Rooney se kocka s karijerom

Foto: Pixsell
Van Basten: Rooney se kocka s karijerom
11.04.2010.
u 12:29
Nizozemska nogometna legenda Marco van Basten upozorio je Waynea Rooneyja da se kocka s karijerom nakon što je napadač Manchester Uniteda zaigrao nedovoljno oporavljen u uzvratnom dvoboju četvrtfinala Lige prvaka protiv Bayerna.
Pogledaj originalni članak

Van Basten je morao prekinuti karijeru sa samo 29 godina nakon opetovanih ozljeda gležnja. Stoga je ostao u šoku kad je vidio koliko riskira Rooney nastupom protiv Bayerna.

- Kad sam ga vidio kako šepa u prvim minutama utakmice, molio sam se da bude zamijenjen. Još uvijek ne vjerujem da ga Sir Alex Ferguson, kojeg iznimno cijenim, nije izvadio iz igre na vrijeme - rekao je danas 45-godišnji Van Basten Mirroru.

- Prošao sam ovo kroz što Rooney sada prolazi, znam kako je to. Ako vam je gležanj ozlijeđen i dobijete još jedan težak udarac u njega, bol će trajno ostati s vama - upozorio je trostruki osvajač nagrade za najbolje europskog nogometaša.

Rooney je u spornoj utakmici, u kojoj je United pobijedio s 3-2, ali i ispao iz Lige prvaka, izašao iz igre u 56. minuti iako je već u prvom poluvremenu šepao.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.