Njemačka - Nizozemska

Van Bommel: Prijateljska? Utakmica s Nijemcima ne može biti prijateljska

Foto: 'GABRIEL BOUYS'
Van Bommel: Prijateljska? Utakmica s Nijemcima ne može biti prijateljska
14.11.2011.
u 14:23
– Prijateljski susreti više ne postoje. Posebice ne kad igrate s Nijemcima – istaknuo je nogometaš Milana.
Pogledaj originalni članak

Veznjak nizozemske reprezentacije Mark van Bommel na zanimljiv je način komentirao sutrašnju prijateljsku utakmicu s Njemačkom u Hamburgu.

– Prijateljski susreti više ne postoje. Posebice ne kad igrate s Nijemcima. Ovo je izuzetna utakmica s puno emocija i radujem joj se – istaknuo je nogometaš Milana.

Izbornik Njemačke Joachim Löw objavio je pak da protiv Nizozemaca neće koristiti sustav s tri igrača u zadnjoj liniji, s kojim je eksperimentirao u prijateljskoj utakmici s Ukrajinom (3:3) prošli tjedan.

– Ne napuštam sustav zato što smo primili tri gola. To nema veze sa sustavom. Vraćam se na 4-4-2 jer je to naš glavni sustav igre, a model s tri braniča i dalje ćemo uigravati jer želimo na Euru imati više mogućnosti i biti nepredvidljiviji protivnicima – istaknuo je Löw.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

PE
penicilin
16:18 14.11.2011.

u svakoj nogometnoj utakmici sa Njemačkom vrijedi Linekerov “zakon“ koji ide po prilici ovako : “nogomet je igra koju igra po 11 igrača sa svake stranem igra se 2x45 min i uvjek pobjeđuju Njemci“ jima je svaka utakmica kao finale SP u nogometu i nema kalkuliranja, izgubili ili igrali nerješeno oni uvjek igraju sa 100%, velika zemlja, veliki rezultati i mentalitet koji garantira uspjeh

DR
dragogera
16:26 14.11.2011.

penicilin zaboravio si napisati jos i da antitalenti uvijek vise rade od talenata,jer znaju da samo radom mogu uspjeti.