PAPRENE CIFRE

Van Gaal dovodi Di Mariju i svog miljenika u Manchester United

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Van Gaal dovodi Di Mariju i svog miljenika u Manchester United
18.08.2014.
u 09:03
Uz ovaj dvojac, stiže i Argentinac Marcos Rojo.
Pogledaj originalni članak

Louis van Gaal je shvatio da uz brojne ozljede i aktualnu momčad ne može previše napraviti pa je zatražio pojačanja i već se priprema ponuda od 62,5 milijuna eura za Angela di Mariju!

Real Madrid bi trebao pristati na takav iznos jer su ga doveli za 36 milijuna eura iz Benfice i imaju veliku gužvu na sredini terena. Zanimljivo je i da Manchester United Argentincu planira ponuditi ugovor na pet godina, vrijedan 62,5 milijuna eura, odnosno 12,5 milijuna eura godišnje. Bez bonusa koji bi mu donijeli svake godine dodatnih pola milijuna eura.

Uz Di Mariju, Van Gaal bi trebao dobiti i pojačanja u obrambenom dijelu, svog miljenika Nizozemca Daleyja Blinda i Argentinca Marcosa Roja. Ukoliko bi sva spomenuta trojica igrala kao na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, navijači Manchestera imali bi razloga za zadovoljstvo, bez obzira na desetke milijuna eura izdvojene da ih se dovede na Old Trafford.

>> Manchester United doživio prvi poraz na otvaranju nakon 1972. godine!

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.