Rijekini junaci

Vargić: Što mi znači pet obranjenih zicera kad je jedna ušla...

Foto: Igor Kralj/Pixsell
Vargić: Što mi znači pet obranjenih zicera kad je jedna ušla...
22.08.2013.
u 22:46
- Lijep je osjećaj dati gol protiv Stuttgarta, ali nije lijep osjećaj primit ga u 89. minuti
Pogledaj originalni članak

Napadač Leon Benko i vratar Rijeke Ivan Vargić bili su junaci današnje utakmice. Benko je bio asistent i strijelac te je sigurno jedan od najzaslužnijih za veliki trijumf protiv Stuttgarta.

- Drago nam je što smo pobijedili i lijep je osjećaj dati gol protiv Stuttgarta, ali nije lijep osjećaj primit ga u 89. minuti. Slušali smo Kekove upute, dobro odigrali i mogli smo zabiti još koji gol - rekao je Benko za HRT odmah nakon utakmice.

Ivan Vargić na golu je bio poput hobotnice, branio je fantastično. Nekoliko puta skinuo je zicere Nijemcima, a koliko je bio dobar dovoljno govori činjenica da je primio samo jedan pogodak, iako su gosti imali 20 udaraca.

- Ovo je velika pobjeda, ali što mi znači što sam obranio pet, šest zicera kad je ova jedna lopta ušla. Ipak bih čestitao ekipi i klupi, borili smo se kao jedan i zasluženo smo slavili. Idemo se dalje boriti. Stuttgart je dobra ekipa, ali mi smo odigrali vrhunski. Borili smo se kao lavovi 90 minuta. Stuttgart nije mogao ništa pokazati zbog nas i naše igre., rekao je Vargić.

>>Hrabra Rijeka na prepunoj Kantridi pobijedila Stuttgart 2:1

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.