ROMEO JOZAK

'Vatreni više neće lagano dolaziti do velikih turnira. Dinamo mora postati puno ozbiljniji igrač'

Foto: Privatna arhiva
'Vatreni više neće lagano dolaziti do velikih turnira. Dinamo mora postati puno ozbiljniji igrač'
06.11.2023.
u 16:30
– Na mobitelu mi je notifikacija koja se pojavi svaki put kad se nešto dogodi u Dinamu. Nelagodna je situacija. Dinamo je više od kluba, ideja i život velikoj većini koji ga vole, pa tako i meni. Ovu kriza i posrtaj treba prebroditi. Neće biti lagano. Jer, novo je doba. Nekoć je Dinamo bio dominantan u odnosu na RB Salzburg i slične sredine kada govorimo o stvaranju igrača.

Ovaj sadržaj je dostupan samo za Premium korisnike Večernjeg lista.

Pretplatite se na sadžaj s potpisom.

Mjesečni pristup - 39 kn/mj

Pristup Večernji Premium sadržaju do otkazivanja, mjesečna naplata

  • Prvi mjesec 9 kuna (samo za nove korisnike)
Ključne riječi


Komentari 3

Avatar Cro-Wolf
Cro-Wolf
17:17 06.11.2023.

Onda je Dinamo imao jednog gazdu, a sada se ne zna tko je. Bivši gazda je prodao prosječnog igrača za 10.mil i zaradio za klub iako bi stavio sa strane ostalo je i Dinamu, a ovako će biti sretni da prodaju bilo šta. Da je prodavao Ivanušeca ili Šutala ti nebu otišli ispod 40.mil a ovako šta su napravili od Dinama uskoro neće imati za plaće.

Avatar canned heat
canned heat
18:26 06.11.2023.

Zdravko, vrati se!!!

EJ
ejStef
18:14 06.11.2023.

Ha, ha, Barišić i Peras će od Dinama napraviti ozbiljnijeg igrača? Vidimo koliko su devastirali klub u kratko vrijeme, zar netko stvarno misli da je gotovo s uništavanjem? Ovo je vođenje Dinama putem Cibone... Još i kakve si partnere biraju, Tomašević i BBB, ma divota. A Tomašević odugovlači u dogovoru za stadion (država i crkva su sve dogovorili), valjda traži više... Nevjerojatno kako su uništili klub preko noći, stvarno nevjerojatno. Sve za novce i fotelje, kakvo sveto ime DInamo, kakva budućnost, kakav razvoj, uzmi što postoji sada i zbriši kada upropastiš...