Prva HNL

Važni dvoboji u borbi za ostanak

Važni dvoboji u borbi za ostanak
20.06.2020.
u 17:26
Varaždinci će pokušati nastaviti pobjednički kao u Splitu gdje su šokirali Hajduk nadvisivši ga s 3:2, kao i Istra koja je u posljednjem kolu svladala Inter
Pogledaj originalni članak

Osim utakmice između Gorice i Dinama danas nas očekuju još dva ogleda 30. kola Prve HNL. Susreti su to u kojima se bori za ostanak u ligi jer će na teren sve tri momčadi sa dna prvenstvene ljestvice.

Dok s jedne strane zaprešićki Inter hvata posljednji vlak za ostanak u Prvoj HNL, Osijek se bori za mjesto koje bi ga odvelo na europsku scenu iduće sezone. Dakle, i jednima i drugima bodovi su danas u Zaprešiću (18.55) prijeko potrebni, a velik je teret na leđima Interova stratega Tomislava Ivkovića. Naime, Inter je nanizao poraze u posljednjih osam prvenstvenih utakmica, a upravo u ovom kolu ima šansu budući da njegovi konkurenti u borbi za ostanak, Varaždin i Istra, igraju međusobno na sjeveru Hrvatske (21.05).

Varaždinci će pokušati nastaviti pobjednički kao u Splitu gdje su šokirali Hajduk nadvisivši ga s 3:2, kao i Istra koja je u posljednjem kolu svladala Inter.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.