DOZNAJEMO

Potres u Dinamu! Predložena smjena Antolića, iza svega je Mamić

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Zagreb: Zagrijavanje igrača prije početka utakmice Dinamo - Slaven Belupo
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Zagreb: Krešimir Antolić dao izjavu nakon odlaska Nenada Bjelice s Dinamove klupe
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Atmosfera na tribinama uoči utakmice Lokomotiva - Dinamo
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Zagreb: Svečana loža na stadionu Maksimir tijekom utakmice između Dinama i Rijeke
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Dinamo i Lokomotiva sastali se u 6. kolu HT Prve lige
12.12.2022.
u 21:22
Dinamo je večeras napravio božićni domjenak na Trgu bana Josipa Jelačića u Johanu Francku, a dok su se gosti zabavljali, na stadionu je vladala dramatična atmosfera
Pogledaj originalni članak

Velike borbe odvijaju se u Maksimirskoj 128, dvije struje bore se za vladavinu u hrvatskom prvaku Dinamu. Jedna struja čuva leđa Zdravku Mamiću, bjeguncu od hrvatskog pravosuđa kojeg neki i dalje smatraju stvarnim gazdom Dinama, dok je druga strana naklonjena Krešimiru Antoliću. Ipak, moguće je da Antolić uskoro više neće biti prvi operativac zagrebačkog kluba, jer pokrenuta je njegova smjena. 

>> U studiju Večernjeg otkrivena životna priča Dominika Livakovića, otkrio ga je čovjek koji nije dočekao njegovu najveću noć: 'Mali buš videl, taj bu jednog dana svjetska klasa'

Mamića brani Rožić, očekuju se velike borbe 

Kako Večernji doznaje, skupština Dinama potegnula je pitanje hoće li Antolić i dalje biti član uprave hrvatskog prvaka ili su njegovi dani u Maksimiru odbrojani. Kako naši izvori kažu, 40 od 67 skupštinara okrenula je palac dole Krešimiru Antoliću, a grupa predvođena  Miroslavom Rožićem stala je u obranu Zdravka Mamića.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Zagreb: Zagrijavanje igrača prije početka utakmice Dinamo - Slaven Belupo

Antolić trenutno još nije službeno smijenjen, ali cijela situacija ide prema tome. Skupština je dala prijedlog Izvršnom odboru da se smijeni Krešimir Antolić i sada je loptica na njihovom terenu, konačnu odluku mora donijeti izvršni odbor Dinama. 

Kako god, veliki potres događa se u Dinamu, a Zdravko Mamić iz Međugorja pokazuje da još ima velik utjecaj u Maksimirskoj 128.

Zdravko Mamić očito spava nemirno i ne odustaje od Dinama, pogotovo u vrijeme dok su barem četvorica igrača vruća na nogometnom tržištu (Livaković, Petković, Oršić, Šutalo).

>> Argentinci 300 milijuna eura skuplji od vatrenih, naš najskuplji igrač je Joško Gvardiol

 

CHELSEA GUBI GVARDIOLA?

Na pomolu mega-transfer: Real zbog Hrvata ruši rekord, Dinamo će opet zaraditi bogatstvo!

No, posao bi Chelseaju mogao pokvariti Real, koji se uključio u borbu za mladog Hrvata. Špekulira se o tome već mjesec dana, posebno nakon odlične utakmice koju je Gvardiol odigrao za Leipzig protiv Reala u Ligi prvaka, kada su pobijedili 3:2, a naš reprezentativac zabio je vodeći pogodak. Njegova 'eksplozija' na SP-u izazvala je golemu pozornost, gotovo da nema medija u kojem se ne piše o njegovoj cijeni i budućem transferu, a sve ozbiljnije u priči se pozicionira Florentino Perez, predsjednik Reala.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

UG
ugota
21:42 12.12.2022.

Antolic je podmukli pokvaren covjek kad sve dobro ide u Dinamo on bi htio srusiti i unistiti izbacite ga sto prije

BS
Blue_shirt
22:57 12.12.2022.

Antolic se okrenuo deckima iz rudesa i nije sakupio dovoljno glasova. I to je sva mudrost. Simic i Maric ce morati probati i treci put, prva dva puca nisu prosla.

VO
Votum
23:33 12.12.2022.

Pred važnu utakmicu oni love novce i kuhaju svađe?! Plju!