Tottenham

Vedran Ćorluka ide u drugu ligu: West Ham ga želi na posudbu

Foto: 'Marko Lukunic/PIXSELL'
Vedran Ćorluka ide u drugu ligu: West Ham ga želi na posudbu
03.01.2012.
u 11:26
Ćorluki je u Tottenhamu mjesto na desnom boku "preoteo" Kyle Walker, u cijeloj je sezoni samo jednom bio u početnom sastavu u prvenstvu
Pogledaj originalni članak

Vedran Ćorluka uskoro bi mogao promijeniti dres! Barem na pola godine. Naime, za ove sezone slabo korištenoga hrvatskog reprezentativca u Tottenhamu zanimanje je pokazala drugoplasirana momčad engleske druge lige West Ham, gdje bi Čarli trebao ići na posudbu na pola sezone.

Ćorluki je u Tottenhamu mjesto na desnom boku "preoteo" Kyle Walker, u cijeloj je sezoni samo jednom bio u početnom sastavu u prvenstvu, a Daily Mail tvrdi da ga neigranje muči i zato jer se boji da će ga to stajati mjesta u reprezentaciji na Europskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini.

Predsjednik West Hama David Sullivan priznao je da je već poslao ponude za trojicu igrača Tottenhama, među kojima je navodno i Ćorluka, ali Tottenham baš i nije voljan puštati igrače na posudbu.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar Topgen
Topgen
15:24 03.01.2012.

Nije mi jasno , taj Walker je toliko glup igrac da je to necuveno. Svaku loptu proda protivniku. Na drugoj strani , Assou Ekotto , jos gluplji. Sve golovi primaju njihovim greskama. Kako to Redknapp ne vidi ??!

MI
milton
18:56 03.01.2012.

Sinko moj, vidi on to ali igra onaj koji treba da igra. Uostalom kao i u našoj repki.

CR
Cromaniac
09:58 04.01.2012.

Dakle, novinar započinje tekst s velikim naslovom:Ćorluka odlazi u West Ham, onda u prvoj rečenici napiše da bi Ćorluka tek mogao/trebao u West Ham, a na kraju piše da Tottenham nije baš voljan puštati igrače na posudbu. Tko je tu lud?!