LOŠE VIJESTI

Vedran Ćorluka ozlijedio se i napustio igru!

Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
Vedran Ćorluka ozlijedio se i napustio igru!
04.04.2016.
u 07:15
'Naš je kapetan osjetio bol u koljenu, pa je zatražio zamjenu. Ali, liječnici me uvjeravaju da nije ništa ozbiljno.'
Pogledaj originalni članak

Vedran Ćorluka ozlijedio se na prvenstvenoj utakmici moskovskog Lokomotiva i Rubin Kazana. Njegova je momčad slavila s minimalnih 1:0 i tako stigla do treće uzastopne prvenstvene pobjede. Hrvatski reprezentativac i ovoga je puta bio kapetan svoje momčadi, no onda se ozlijedio u 66. minuti nakon duela s Kambolovim. Morao je napustiti igru, a u tim ga je trenucima zamijenio N'Dinga.

Vedran Ćorluka utakmicu je napustio zbog ozljede koljena, ali liječnici ruskog prvoligaša odmah su poručili kako nije riječ o ozbiljnijim problemima.

– Naš je kapetan osjetio bol u koljenu, pa je zatražio zamjenu. Ali, liječnici me uvjeravaju da nije ništa ozbiljno – kazao je na press konferenciji nakon utakmice trener Lokomotiva Igor Cherevchenko.

Moskovski Lokomotiv do pobjede je stigao pogotkom Skuletića iz 84. minuti, a u gostujućim je redovima punu minutažu imao Mijo Caktaš. Lokomotiv se sada nalazi na trećem mjestu na prvenstvenoj ljestvici sa 41. osvojenim bodom u dosadašnja 22 nastupa.

>> Navijači su protiv Šukera i Čačića? Pa neka nas onda ne gledaju

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

RI
rikavac
10:45 04.04.2016.

cemu strah imamo Jedvaja mali je zasluzio,da,zamijeni Corluku ,zelim oporavak,Corluki al Jedvaj je puno bolja opcija od Corluke

SM
SmellsLikeŠit
12:48 04.04.2016.

Super, sada možemo igrati 2-6-2 formaciju.