SENZACIONALNA DONNA

Vekić: Do kraja godine želim u prvih sto, a onda po ''jedinicu''!

Foto: Marko Mrkonjić/Pixsell
Vekić: Do kraja godine želim u prvih sto, a onda po ''jedinicu''!
17.09.2012.
u 13:33
– Nisam od onih koji žele polako doći do cilja – kaže ambiciozna 16-godišnjakinja
Pogledaj originalni članak

– Želim biti broj 1. Još sam daleko od vrha, ali to je moj cilj – samouvjereno je najavila nova tinejdžerska senzacija svjetskog tenisa Osječanka Donna Vekić.

Sa 16 se godina na svome prvom WTA turniru domogla finala i iz anonimnosti skočila na 121. mjesto najboljih svjetskih tenisačica. U rodnom Osijeku odmorit će se nekoliko dana, a već u nedjelju  mora u London gdje će je David Felgate nastaviti pripremati za nove izazove.

– Nisam od onih koji žele polako doći do cilja. Brzo učim, naučila sam dosta iz poraza, više nego iz pobjeda. Do kraja godine cilj je biti među 100 najboljih – veli Donna čije će lice krasiti naslovnicu novog broja Timea.

Iza nje je tjedan karijere – u Taškentu je od kvalifikacija do finala vezala sedam pobjeda, srušila tri tenisačice iz top 100, uz jedan izgubljeni set. Pa ipak nakon finala nije mogla sakriti suze.

– Ne znam za osobu koja voli izgubiti. Zaplakala sam, jednostavno se nakupilo – kaže Donna.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

MU
muh
14:22 17.09.2012.

To je prava sportašica a ne onaj talent sa 27 godina.

DA
damirtankovic
15:33 17.09.2012.

Svaka čast curi, a vama novinarima minus! Mogli ste staviti neku bolju sliku, a ne ovu na kojoj sliči M. Seleš!

MI
miran
20:28 17.09.2012.

"Vekić: Do kraja godine želim u prvih sto, a onda po ''jedinicu''!" ------------------------------------------------- Ko i sta tjera ove mlade da trce pred rudu. Ovakova pretencioznost bazirana na dva-tri dobijena rezultata? Curo, prikoci malo, skoci pa onda kazi hop. Tko visoko leti nisko pada ... imaj to stalno u vidu.