PRILIKA UKRAJINCU

Velike vratarske muke: Nakon teške ozljede Courtoisa, u Real Madridu se ozlijedio i Kepa

Foto: nordphoto GmbH / Alterphotos
Velike vratarske muke: Nakon teške ozljede Courtoisa, u Real Madridu se ozlijedio i Kepa
Autori Vecernji.hr, Hina
09.11.2023.
u 16:00
Umjesto Kepe na vrata 'kraljevskog' kluba u srijedu je stao Ukrajinac Andrij Lunin koji će zasigurno braniti i u subotnjem prvenstvenom ogledu protiv Valencije
Pogledaj originalni članak

Vratar madridskog Reala i španjolski nogometni reprezentativac Kepa Arrizabalaga izbivat će s terena oko tri tjedna zbog ozljede hvatišta mišića koju je zadobio tijekom zagrijavanja za dvoboj Lige prvaka protiv Brage igranog u srijedu.

Kepa je ljetos stigao u Real na posudbu iz Chelseaja nakon što se teže ozlijedio belgijski reprezentativac i jedan od najboljih vratara svijeta Thibaut Courtois.

Umjesto Kepe na vrata “kraljevskog” kluba u srijedu je stao Ukrajinac Andrij Lunin koji će zasigurno braniti i u subotnjem prvenstvenom ogledu protiv Valencije.

Arrizabala je od svojeg dolaska u Madrid za Real branio u 13 utakmica te primio deset pogodaka, a u tih 13 nastupa šest puta je uspio sačuvati mrežu netaknutom.

S druge strane, Lunjin je član Real Madrida već pet godina, no nikad se nije uspio izboriti za status 'jedinice' u Realu. Od 2018. godine pa nadalje Real ga je slao na posudbe u Leganes, Valladollid i Oviedo, a ukupno je za 'kraljeve' skupio 20 utakmica uz isto toliko primljenih pogodaka

Podsjetimo, nominalno prvi vratar Reala Courtois je 10. kolovoza na treningu Reala doživio težu ozljedu prednjeg križnog ligamenta zbog koje će s terena morati izbivati najmanje do veljače ili ožujka 2024. godine.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.