U VRHU KICKBOKSA

Veliko priznanje za Plazibata! Proglašen je najboljim u najboljoj organizaciji svijeta

Veliko priznanje za Plazibata! Proglašen je najboljim u najboljoj organizaciji svijeta
28.01.2023.
u 12:23
Plazibat ima četiri pobjede u nizu i to sve nokautom, a uz nagradu za najboljeg kickboksača godine, njegov nokaut protiv Raula Cătinașa izabran je za najbolji nokaut Gloryja u 2022. godini
Pogledaj originalni članak

Još jedno lijepo i iznimno cijenjeno priznanje stiglo je našem kickboksaču Antoniju Plazibatu. Najbolji Hrvat u tom sportu izabran je za najboljeg pojedinca u 2022. godini u organizaciji Glory, najkvalitetnijoj kickboks organizaciji svijeta.

Uz Antonija još su bili nominirani Tyjan Beztati i Petchpanomrung Kiatmookao poznatiji kao Petch.

Fantastičan je to početak godine i velik podstreh za Plazibata koji je prije desetak dana dobio potvrdu kako će se ove godine boriti protiv dugogodišnjeg vladara teške kategorije, Nizozemca i velikog rivala Rica Verhoevena.

Priliku za taj meč je itekako zaslužio. Ima četiri pobjede u nizu i to sve nokautom. Antonijev posljednji nokaut protiv Raula Cătinașa izabran je za najbolji nokaut Gloryja u 2022. godini.

Solinjanin je sada pred najvećim dvobojem u karijeri koji se trebao održati u ožujku, no borba je odgođena nakon što se Rico Verhoeven ozlijedio na treningu.

Meč za naslov Gloryjeva prvaka teške kategorije između Plazibata i Verhoeven održat će se nekad tijekom jeseni ove godine.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.