Prijateljska utakmica

Velšani se već pripremaju za vatrene. Svladali Gibraltar s visokih 4:0

Foto: Nick Potts/PRESS ASSOCIATION
Wales v Gibraltar - International Friendly - SToK Racecourse
Foto: Carl Recine/REUTERS
International Friendly - Wales v Gibraltar
Foto: Nick Potts/PRESS ASSOCIATION
Wales v Gibraltar - International Friendly - SToK Racecourse
11.10.2023.
u 23:31
Hrvatski reprezentativci prije gostovanja u Cardiffu (15. listopada) igraju protiv Turske u Osijeku. Momčad ima puno izostanaka zbog ozljeda, a u napadu nema niti Marka Livaje koji je odlučio napustiti reprezentaciju. Međutim, niti Wales neće biti potpun
Pogledaj originalni članak

Reprezentativci Walesa u ovome krugu reprezentativnih utakmica igraju samo jedan susret. Bit će to onaj protiv hrvatske nogometne reprezentacije u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2024. godine.

Obzirom da imaju nešto više vremena, odlučili su odigrati i jednu prijateljsku utakmicu. U njoj su kod kuće pobijedili Gibraltar s visokih 4:0. Zanimljivo je i da su sve golove zabili u prvome poluvremenu. Strijelci su bili Ben Davies (23'), Kieffer Moore (26', 45+1') i Nathan Broadhead (35'). 

VEZANI ČLANCI:

Hrvatski reprezentativci prije gostovanja u Cardiffu igraju protiv Turske u Osijeku. Momčad ima puno izostanaka zbog ozljeda, a u napadu nema niti Marka Livaje koji je odlučio napustiti reprezentaciju. Međutim, niti Wales neće biti potpun. Nedostaju im kapetan Aaron Ramsey i Brennan Johnson iz Tottenhama te Morgan Fox iz QPR-a.

VIDEO Okupljanje nogometne reprezentacije u Zagrebu uoči kvalifikacijske utakmice protiv Turske

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.