MAMIĆ OBAVIO POSAO U LEVERKUSENU

Vida već plavi, stiže na Roglu

Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/Pixsell
Vida već plavi, stiže na Roglu
16.06.2011.
u 10:23
Vidinim dolaskom Dinamo je zaokružio momčad za kvalifikacije za Ligu prvaka, najjaču unazad četiri godine.
Pogledaj originalni članak

Mamić je u Maksimiru nazočio svečanom otvorenju novouređenih nogometnih terena s umjetnom travom koji se nalaze u sklopu stadiona. Nakon što je okupljenima poručio da odlazi u Leverkusen po Domagoja Vidu, odmah je sjeo u automobil i odjurio u zrakoplovnu luku.

– Idem u Leverkusen! Ako Bog da, vraćam se s Vidom!

Da Bog već nije dao, Mamić ga ne bi zazivao. Domagoj Vida (22) sve se dogovorio s Dinamom, a formalnosti su obavljene jučer poslijepodne kada je potpisao ugovor s modrima. Službeno predstavljanje je u petak 10 sati.

– Mome sinu najvažnije je da počne igrati – kazao nam je Domagojev otac Rudika Vida, nekada centarfor Belišća i Osijeka.

– On je uvijek bio dinamovac, a sada je željan igre i dokazivanja. Da, veselim se Domagojevu dolasku u Zagreb, jer je bliže kući. Na žalost, u Njemačkoj se nije izborio za poziciju. Možda i zato što je igrao na mjestu desnoga braniča, a on je ipak stoper.

Vidinim dolaskom Dinamo je zaokružio momčad za kvalifikacije za Ligu prvaka, najjaču unazad četiri godine, još od kada je u klubu bio Luka Modrić.

Evo sastava: Kelava - Vrsaljko, Vida, Tonel, Cufré - Badelj, Leko - Tomečak, Sammir, Rukavina - Beqiraj.

U njemu samo Kelava, Sammir i Rukavina do sada nisu imali dodira s reprezentacijom, a u pričuvi su Barbarić, Ibañez, Chago, Morales, Ademi, Kramarić, te Krstanović, kojega iz nepoznatoga razloga još nema na popisu napadača na Dinamovoj službenoj stranici.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 18

DO
DonkeyHot
12:09 16.06.2011.

Tunjiću, a gdje si ti uspio?

NI
nindža
12:45 16.06.2011.

spahić i šimunić su pojačanja, vida je prinova. a ne zaboravimo kako je, dok se pregovaralo s osijekom, izjavio kako ne misli dolaziti u dinamo. široko mu polje.

Avatar cluesblues
cluesblues
11:58 16.06.2011.

na stranu kvaliteta vide, ali on nije klasicni stoper (makar to moze igrat), a dinamu treba vrhunski stoper