VEČERNJI NA LICU MJESTA

VIDEO Cure novi detalji oko propucanog auta sportskog direktora Osijeka, oglasila se policija

Foto: Pixsell
VIDEO Cure novi detalji oko propucanog auta sportskog direktora Osijeka, oglasila se policija
28.05.2024.
u 11:18
- Prva policijska postaja Osijek, s ispostavom Čepin, danas je u 8.57 sati zaprimila dojavu o oštećenom vjetrobranskom staklu na osobnom automobilu parkiranom u središtu Osijeka. U tijeku je očevid - kratko je danas iza 10.30 sati izvijestila PU osječko-baranjska
Pogledaj originalni članak

Sa sedam hitaca, kako neslužbeno doznajemo, propucan je automobil Josea Bote, portugalskog stručnjaka koji obnaša funkciju sportskog direktora u NK Osijeku. Odigralo se to u Šamačkoj ulici u Osijeku, u najstrožem središtu grada, pod okriljem noći. Da je automobil propucan, uočeno je ujutro. Meci su ispaljeni kroz vjetrobransko staklo.

Oglasili su se u utorak ujutro i iz MUP-a, odnosno PU osječko-baranjske. Kazali su da je očevid i dalje u tijeku, a imamo i videozapis na kojem je jasno vidljivo da je policija poduzela sve raspoložive snage kako bi što prije otkrila što je moguće više detalja:

– Prva policijska postaja Osijek, s ispostavom Čepin, danas je u 8.57 sati zaprimila dojavu o oštećenom vjetrobranskom staklu na osobnom automobilu parkiranom u središtu Osijeka. U tijeku je očevid – kratko je danas iza 10.30 sati izvijestila PU osječko-baranjska.

Boto u tom trenutku nije bio u vozilu, a navodno ni u Hrvatskoj jer je na putu. Otkako je došao u NK Osijek, Boto je napravio nekoliko rezova u klubu, a posljednji koji se pripisuje njemu jest otkaz treneru Zoranu Zekiću

Kako smo neslužbeno doznali nakon incidenta, Jose Boto napustit će svoju dužnost sportskog direktora Osijeka koju je preuzeo početkom godine. U klubu još uvijek nisu davali izjave glede ovog događaja, a očekuje se da će se uskoro oglasiti i oni. Portugalac je trenutačno u svojoj domovini na kraćem odmoru, a trebao je na povratku dovesti i novog glavnog trenera prve momčadi, Talijana Federica Coppittelija.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar KmicaSKvarta
KmicaSKvarta
11:42 28.05.2024.

Mafijaška posla menadžera. Krene se sa čistkama trenera iz mlađih škola koji primaju lovu od menadžera i roditelja, odjednom propucan auto.