Mučio ga Džumhur

VIDEO Đoković izgubio živce pa zaurlao prema Ivaniševiću: Kaži da sjedne

Foto: Adam Davy/PA Images/PIXSELL
Novak Đoković
Foto: Reuters/Pixsell
Novak Đoković
Foto: Reuters/Pixsell
Novak Đoković
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
Zadar: Novak Đoković protiv Peđe Krstina na na Adria Tour teniskom turniru
01.09.2020.
u 10:31
Ni prvi, a vjerojatno ni posljednji put da sam urlao prema svom stožeru. Ponekad se takve stvari dogode, rekao je Đoković.
Pogledaj originalni članak

Prvi tenisač svijeta, Novak Đoković, u prvom kolu US Opena pobijedio je tenisača iz BiH, Damira Džumhura, sa 3:0 (6:1, 6:4, 6:1).

Srpski tenisač imao je teškoća u drugom setu pa je u jednom trenutku izgubio živce. Lovio je zaostatak, a nakon što je iskoristio treću set-loptu za 6:4, povikao je prema svom boksu u kojem je bio i njegov trener Goran Ivanišević.

- Kaži da sjedne! - zaurlao je Đoković kojeg je vjerojatno nečije šetanje izbacilo iz takta. 

Inače US Open se igra bez publike, ali na tribinama mogu biti treneri i ostali igrači.

Evo kako je trostruki osvajač US Opena nakon meča odgovorio novinarima na pitanje o tom urliku. 

- Ni prvi, a vjerojatno ni posljednji put da sam urlao prema svom stožeru. Ponekad se takve stvari dogode. Bio sam frustriran igrom, nekim udarcima koje sam izveo. Urlikom sam to izbacio iz sebe. To je intenzitet, stalo vam je do pobjede. Da mi nije stalo, ne bih bio ovdje. Uvijek igram s puno energije i nekad moram ovako reagirati da vratim fokus. Bitno je imati boks, da se možete okrenuti prema njima, nema veze je li stadion pun ili prazan. Očekuješ da budu s tobom i daju ti podršku - rekao je Đoković.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

Avatar plovka
plovka
10:41 01.09.2020.

Nole će biti najbolji ikad.

NJ
njofra51
12:49 01.09.2020.

to je zato, jer se nemoze pozivati publiku da mu ga pushi

DO
dokrastavca
01:33 03.09.2020.

Teniski genijalac iz susjedstva poharao svijet. Tko bi rekao da ce legendarni svicarac izgledati amater u usporedbi s Novakom.