VELIKO SLAVLJE

VIDEO Euforija u svlačionici Gorice. Proslavili su ogromnu pobjedu uz dobro poznatu pjesmu

Foto: HNK Gorica
VIDEO Euforija u svlačionici Gorice. Proslavili su ogromnu pobjedu uz dobro poznatu pjesmu
14.04.2023.
u 22:19
Momčad Željka Sopića zakomplicirala se borbu za ostanak u prvoj ligi
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Gorice u prvoj su utakmici 29. kola HNL-a kao gosti deklasirali Šibenik sa 4:0 (4:0) i tako im se približili na samo bod zaostatka u borbi za izbjegavanje posljednjeg mjesta koje vodi u niži rang natjecanja. Dvostruki strijelac bio je Toni Fruk (8, 18), a po jedan gol su dodali Merveil Ndockyt (13) i Slavko Bralić (41). Goričani su u utakmicu krenuli uraganski i nisu ostavili nikakve šanse Šibenčanima. 

Nakon utakmice u svlačionici Gorice vladala je odlična atmosfera. Tako su zapjevali stihove pjesme koja je poznata u svlačionicama diljem Hrvatske. Svojevremeno su je pjevali igrači RNK Splita iz vremena kada su nastupali u kvalifikacijama za Europu. 

- Imamo bekove, imamo halfove, imamo forove, što daju golove! Hoćemo golove, hoćemo pobjede, hoćemo titulu, još ove godine - zapjevali su Goričani a onda nastavili:

- Ovdje nitko nije normalan! Nije normalan! Nije normalan! 

MLADI ODLAZE

Nepalci, Filipinci, Egipćani... Strani radnici pohrlili u hrvatski grad. Domaće stanovništvo bježi: 'Zatvorili smo šest škola'

Stanovništvo Vrgorske krajine većinom čine stariji i nemoćni ljudi, dok se mladi, u potrazi za boljim životnim uvjetima, sve češće sele u zapadnoeuropske zemlje ili na obližnju Makarsku rivijeru. Prema popisu stanovništva, grad Vrgorac s 27 mjesnih odbora broji 5.911 stanovnika, no stvarni broj stanovnika na terenu procjenjuje se između 3.500 i 4.000

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.