UPISANI U POVIJEST

VIDEO Gubili 2:0 i dobili tri crvena kartona, ali onda je u Slavoniji uslijedio pravi šok

Foto: screenshot/Facebook
VIDEO Gubili 2:0 i dobili tri crvena kartona, ali onda je u Slavoniji uslijedio pravi šok
26.10.2022.
u 14:38
Nevjerojatna situacija dogodila se prošlog vikenda na amaterskim nogometnim travnjacima u Hrvatskoj, točnije, na jednom u Slavoniji, gdje su u sklopu 12. kola 1. županijske lige Vukovarsko-srijemske igrali Županja 77 i NK Nosteria iz Nuštra, sela u okolici Vinkovaca
Pogledaj originalni članak

Poprilično nevjerojatna situacija dogodila se prošlog vikenda na amaterskim nogometnim travnjacima u Hrvatskoj, točnije, na jednom u Slavoniji. 

Tamo su utakmicu 12. kola Prve županijske lige Vukovarsko-srijemske igrali Županja 77 i NK Nosteria iz Nuštra, sela u okolici Vinkovaca. 

Odmah u startu utakmice u Županji Nosteria je promašila nekoliko čistih šansi, a već u osmoj minuti susreta Begović je u dresu Nosterie zaradio crveni karton te je Županja s dva pogotka u 15. i 35. minuti te igračem više otišla na odmor na poluvremenu. 

Činilo se kako će ovo biti dugo poslijepodne za Nosteriju, jer su im pri rezultatu 2:0 za Županju u isključeni i Bukna u 58. minuti te Bekavac u 61. minuti. Tako je Nosteria igrala s osam igrača na terenu i u deficitu od 2:0, no onda je uslijedilo nešto što se rijetko viđa.

Prvo je Ante Grec s dva fantastična pogotka u 70. i 89. minuti izjednačio rezultat, a u zadnjim sekundama susreta Luka Šuker je poentirao iz opravdano dosuđenog kaznenog udarca i kompletirao jedan od najvećih preokreta u povijesti hrvatskog nogometa neovisno o rangu natjecanja.

Foto: HrNogomet

Nakon 12 kola u 1. ŽNL Vukovarsko-srijemske Nosteria je treća na ljestvici s 22 boda, preskočivši s ovom pobjedom Županju koja je  sad na šestom mjestu s dva boda manje. Trenutno je vodeća momčad lige Sloga iz Štitara s 28 bodova iz 12 susreta.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.