LUKA VUŠKOVIĆ

VIDEO Hajdukov tinejdžer oduševio je Hrvatsku. Tješio je uplakanog 16-godišnjeg igrača Osijeka

Foto: Screenshot / MaxSport
VIDEO Hajdukov tinejdžer oduševio je Hrvatsku. Tješio je uplakanog 16-godišnjeg igrača Osijeka
02.03.2023.
u 09:34
Splićani su na tradicionalno teškom gostovanju u Slavoniji porazili bijelo-plave i ostvarili plasman u poluzavršnicu domaćeg kupa
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Hajduka slavili su u srijedu protiv Osijeka u Gradskom vrtu s 2:1 i tako se plasirali u polufinale hrvatskog kupa. Pogodak za Hajduk zabio je 16-godišnji Luka Vušković i tako postao najmlađi strijelac kluba u povijesti, a posao je dovršio igrač utakmice Filip Krovinović. Osijekov 16-godišnjak Filip Živković također je poentirao u završnici susreta, ali bijelo-plavi ipak nisu mogli do potpunog preokreta.

To je rastužilo napadača Osijeka Živkovića koji se rasplakao poslije završetka utakmice, a prišao mu je upravo njegov vršnjak Vušković i pokušao ga utješiti. 

Kohorta je bijesno vikala igračima 'Skidajte dresove', a trener Rene Poms će vrlo vjerojatno postati bivši prema neslužbenim informacijama, čelnici kluba nisu zadovoljni rezultatima i vrlo vjerojatno će doći do promjene. 

Za Osijek je tako sezona završena, ostaje borba za prolazak u Europu, ali s ovakvom atmosferom to će biti vrlo teško. Trenutak koji je oduševio navijače možete pogledati od 6:54 u videu ispod teksta.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DU
Deleted user
18:55 02.03.2023.

decko obecava ako ce ostali igraci oko njega dati mu potrebnu podrsku. a sam hajduk, jadno da jadnije nemre biti.

ST
sttipe
11:38 02.03.2023.

Ovog dječaka, triba stavljat da igra, bolji je sad nego ostali Hajdukovi stoperi. S njim je i Awazijem bolji..