KAOS U MADRIDU

VIDEO Hezonja želio pomoći napadnutom Musi, a onda se teško ozlijedio najbolji igrač Partizana

Foto: Sport klub screenshot
VIDEO Hezonja želio pomoći napadnutom Musi, a onda se teško ozlijedio najbolji igrač Partizana
28.04.2023.
u 08:16
Nevjerojatne scene dogodile su se u španjolskoj prijestolnici na susretu košarkaške Eurolige
Pogledaj originalni članak

Košarkaši Partizana pobijedili su sa 95-80 momčad Real Madrida i poveli sa 2-0 u četvrtfinalnu doigravanja u Euroligi, ali posljednje dvije minute i 16 sekundi dvoboja nisu odigrane, zbog opće tučnjave košarkaša obiju momčadi.  Okršaj je započeo nakon jednog čvrstog faula Sergija Llulla na Kevinu Punteru, gdje je nastalo prvo naguravanje igrača koji su bili na terenu, da bi se nakon jednog hrvačkog zahvata Realovog igrača Guerschona Yabuselea u metež na parketu uključili igrači i ostale službene osobe sa strane jednog i drugog kluba.

Nakon višeminutnog pregledavanje snimke sudački trojac predvođen hrvatskim sucem Sretenom Radovićem, donio je odluku da utakmica ne može biti nastavljena, jer su prema pravilima svi igrači morali biti isključeni.

BiH košarkaš Džanan Musa je napadnut na početku velikog kaosa od strane Puntera, a onda ga je Lessort bacio na leđa, to je vidio naš Mario Hezonja pa je krenio pomoći svom suigraču kojeg su mlatiti Partizanovci. Iza njegovih leđa dogodio se najgori obračun u cijeloj tučnjavi, teško je ozlijeđen najbolji igrač crno-bijelih, Australac Dante Exum. 

Guerschon Yabusele, četvorka Reala, korpulentan igrač visok dva metra i težak 123 kilograma, s leđa je uhvatio Exuma i brutalno ga bacio na parket. Najbolji partizanovac i igrač utakmice teško je ozlijeđen, a neki mediji spekuliraju hoće li moći uopće nastaviti karijeru.  

Nakon što se situacija primirila Exum nije mogao hodati, a tijekom večeri su liječnici beogradskog kluba objavili da je Australcu pukla tetiva prsta na stopalu. Premda Exumu slijede dodatne pretrage sezona je za njega gotovo sigurno završila.

Video možete pogledati OVDJE

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar comandante
comandante
08:22 28.04.2023.

Musa ispao bolid kao i uvijek... nešto trčakara za Panterom, popio par šamara pa se kasnije češkao po glavi...

DU
Deleted user
09:51 28.04.2023.

"krenio" je... Koji je to jezik? Hrvatski svakako nije!

Avatar mustafa2
mustafa2
10:07 28.04.2023.

partizani lezali svuda naokolo , nesto malo se sakrilo po sumama i gorama.