RAZOČARAN

VIDEO Ljutiti Cristiano Ronaldo psovao i u nevjerici vrti glavom

Foto: Andrew Yates/Newscom/PIXSELL
VIDEO Ljutiti Cristiano Ronaldo psovao i u nevjerici vrti glavom
02.10.2021.
u 19:35
Ronaldo je bio vidno ljutit nakon posljednja sučeva zvižduka. Odjurio je u svlačionicu i mrljmao nešto sebi u bradu. S usana mu se moglo pročitati da više puta govori "puta" što je psovka na portugalskom.
Pogledaj originalni članak

Manchester United danas je u 7. kolu engleskog prvenstva kiskao protiv Evertona. Crveni vragovi na svom su Old Traffordu odigrali tek 1:1.

Cristiano Ronaldo u igru je ušao u 57. minuti jer ga je trener Solskjaer očito želio malo odmoriti. No, United je na kraju osvojio samo bod, a mogao je ostati i bez toga budući da je VAR u 86. minuti poništio gol Evertonu za 2:1.

Ronaldo je bio vidno ljutit nakon posljednja sučeva zvižduka. Odjurio je u svlačionicu i mrljmao nešto sebi u bradu. S usana mu se moglo pročitati da više puta govori "puta" što je psovka na portugalskom. Video pogledajte ovdje.

- Očito je razočaran rezultatom i ja ga potpuno razumijem. Zabio je pet golova u pet utakmica, htio je nastaviti s tom formom i vjerovao je da može opet donijeti pobjedu svojoj momčadi. S igračima koje ima United bi morao dobivati ovakve utakmice. Evertonu je nedostajalo jako puno igrača i ovo je United morao dobiti - rekao je Rio Ferdinand u analizi utakmice.

>> Pogledajte i emisiju s Nikolom Jurčevićem


 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.