ISKRENI OSJEĆAJ

VIDEO Marokanac na utakmici radio kao redar pa briznuo u plač nakon što su dobili Španjolsku

Foto: Fabrizio Bensch/REUTERS
FIFA World Cup Qatar 2022 - Round of 16 - Morocco v Spain
Foto: PEDRO NUNES/REUTERS
FIFA World Cup Qatar 2022 - Round of 16 - Morocco v Spain
Foto: Matthew Childs/REUTERS
FIFA World Cup Qatar 2022 - Round of 16 - Morocco v Spain
Foto: Reddit
Marokanski redar zaplakao nakon pobjede
08.12.2022.
u 11:14
Nije uspio suspregnuti emocije i prekrio lice kada je sve bilo gotovo. Maroko je iznad svih očekivanja prošao u četvrtfinale, gdje ih čeka reprezentacija Portugala.
Pogledaj originalni članak

Nakon što je Hrvatska u svom uvodnom nastupu na Svjetskom prvenstvu remizirala (0:0) s Marokom, dio javnosti kritizirao je vatrene. Smatrali su da afrička reprezentacija nije momčad protiv koje se možemo zadovoljiti bodom, ali Ziyech i društvo razuvjerili su ne samo hrvatske, već i navijače diljem svijeta.

>> U studiju Večernjeg otkrivena životna priča Dominika Livakovića, otkrio ga je čovjek koji nije dočekao njegovu najveću noć: 'Mali buš videl, taj bu jednog dana svjetska klasa'

Naime, Marokanci su prvo skupinu prošli kao vodeći, da bi potom nakon izvođenja jedanaesteraca izbacili Španjolce i ušli u četvrtfinale natjecanja. Na susretu osmine finala imali su veliku podršku s tribina, navijači su bili glasni i tako u konačnici pomogli reprezentaciji da dođe do pobjede. A posebno je emotivno pobjedu proživio i jedan - redar.

Naime, u odlučujućim je trenucima, kao i tijekom cijelog susreta, bio okrenut prema publici, ali nakon trijumfalnog penala nije mogao ne okrenuti glavu prema igračima i potom briznuti u plač.

Maroko će u subotu u 16 sati igrati protiv Portugala

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.