RIJEČI IZ SRCA

VIDEO Mateo Kovačić još jednom pokazao da je veliki vjernik: Evo što poručuje mladima

Foto: Mark Pain
Chelsea v Liverpool - Premier League - Stamford Bridge
Foto: Peter Cziborra/REUTERS
Premier League - Chelsea v Liverpool
Foto: Mark Pain
Chelsea v Tottenham Hotspur - Premier League - Stamford Bridge
02.03.2022.
u 20:16
- Hvaljen Isus i Marija, ja sam Mateo Kovačić i ovim putem bih htio poslati kratku poruku svim mladima.
Pogledaj originalni članak

Katolici obilježavaju Čistu srijedu, kršćanski spomendan kojim započinje korizma. Slavi se 40 dana prije Uskrsa, a tim se povodom oglasio hrvatski reprezentativac i nogometaš Chelseaja Mateo Kovačić, koji nikad nije skrivao svoju religioznost.

- Hvaljen Isus i Marija, ja sam Mateo Kovačić i ovim putem bih htio poslati kratku poruku svim mladima, a to je da imamo Gospodina uz sebe u dobrim i lošim trenucima jer Isus nam daje živi primjer kakvi trebamo biti - ponizni, zahvalni, ljubiti jedni druge, praštati jedni drugima i biti spremni na žrtvu - izjavio je Kovačić pa dodao na kraju:

-  Veliki pozdrav i Božji blagoslov.

 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar Behemot
Behemot
23:50 02.03.2022.

Navijeke!

VA
vatreni24
23:23 02.03.2022.

Svaki normalan čovjek svjestan svojih slabosti i krhkosti, koji je svjestan da i uspjesi u životu nisu u cijelosti naša zasluga i da ima potrebu za nečim većim, višim Bogom. Majmuni nemaju tih potreba, njima je sve jasno

KL
Klokan
13:11 03.03.2022.

Katolik, jel? Hmmm... Mateo, katolik može samo pokleknuti pred Bogom, a ti se klekneš prije početka svake tekme u Engleskoj koliko vidim podržavajući jednu revolicionarnu političku organizaciju... zato tvoje riječi su prazne.