SLAVLJE KRALJEVA

VIDEO Modrić može sve: Pogledajte kako pleše dok ga masiraju u svlačionici

Foto: Real Madrid
Foto: Isabel Infantes/REUTERS
Champions League - Semi Final - Second Leg - Real Madrid v Manchester City
Foto: Isabel Infantes/REUTERS
Champions League - Semi Final - Second Leg - Real Madrid v Manchester City
05.05.2022.
u 08:29
Kraljevi žive predivne trenutke iako se na početku sezone i u prvih 180 minuta utakmice s engleskim prvakom nije činilo da će imati zašto slaviti. No nije kraj dok sudac ne označi kraj.
Pogledaj originalni članak

Luka Modrić igrao je do 75. minute utakmice uzvrata polufinala Lige prvaka između madridskog Reala i Manchester Cityja, no dio je povijesnog uspjeha i 17. ulaska u finale, što su mu u svlačionici suigrači jasno dali do znanja.

Slavlje nije izostalo, kraljevi žive predivne trenutke iako se na početku sezone i u prvih 180 minuta utakmice s engleskim prvakom nije činilo da će imati zašto slaviti. No nije kraj dok sudac ne označi kraj.

Zapravo, nakon što smo svjedočili "dizanju iz mrtvih" Reala u utakmicama s PSG-om, Chelseajem i sad Cityjem, slobodno se može promijeniti ona slavna koju je Gary Lineker rekao o Nijemcima u nešto kao:

– Nogomet je igra u kojoj 22 čovjeka trče naokolo, natjeravaju loptu, u kojoj jedan sudac napravi gomilu pogrešaka te u kojoj na kraju uvijek pobjeđuje Njem... Real Madrid.

Razlika je što ni u jednom od tri slavlja kraljeva nije bilo sudačkih repova ili pogrešaka koje bi utjecale na rezultat. Sve je bilo čisto, sportski, nestvarno. Zato se toliko slavilo u svlačionici. I plesalo...

Priključio se plesu i Luka Modrić, koliko god je mogao. Jer, dok se izvijao, dobivao je masažu. Pogledajte OVDJE kako je to izgledalo.

>>> Luka Modrić se upisao u povijest Reala

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.