ZASLUŽIO JE

VIDEO Modrić živi u luksuznoj vili s bazenom i teretanom te posjeduje satove vrijedne milijun dolara

Foto: Luka Modrić Instagram
VIDEO Modrić živi u luksuznoj vili s bazenom i teretanom te posjeduje satove vrijedne milijun dolara
26.06.2023.
u 18:15
Kapetan Hrvatske i legenda Reala uživa u raskošnom životu u elitnoj četvrti La Moraleja
Pogledaj originalni članak

Najbolji hrvatski nogometaš svih vremena Luka Modrić dobio je novi ugovor od madridskog Reala i sada će mirovinu dočekati u sjevernom predgrađu španjolske prijestolnice. Veliki Luka zajedno sa svojom obitelji uživa u velebnoj vili vrijednoj 12 milijuna eura u elitnoj četvrti La Moraleja gdje mu je susjed proslavljeni srpski as Predrag Mijatović. 

Modrićev obiteljski dom ima salon za masažu, teretanu opremljenu za cross fit, devet spavaćih soba i olimpijski bazen. U kući trenutačno živi sa suprugom Vanjom i njihovo troje djece, a u spomenutoj četvrti prije su živjeli i legendarni igrači poput Zinedinea Zidanea i Roberta Carlosa.

Luka je u ovu vilu preselio 2019. godine, a nova kuća ima 10 tisuća četvornih metara posjeda od kojih je oko 2700 rezervirano za samu kuću. U kući je devet spavaćih soba i devet kupaonica, a veći dio njegova doma smješten je na jednom katu, uključujući kuhinju s kupaonicom, šest spavaćih soba i ogroman dnevni boravak.

Na drugom katu nalazi se gostinjska kuća s pogledom na vrt, kino s 18 sjedalica, stakleni vinski podrum sa sobom za djecu dugu 80 metara s ljuljačkama, televizijom i zidom za slobodno penjanje. Također, Luka ima sobu za masažu s modernom teretanom i garažu u kojoj može parkirati 10 automobila. Uz to, nogometaši vatrenih je pasionirani kolekcionar skupocjenih satova, a vrijednost im prelazi milijun dolara. 

VEZANI ČLANCI:

Fotografije Lukine kuće pogledajte OVDJE, a video možete pogledati OVDJE

Od satova desetka Reala najviše voli nositi Rolex, a u njegovom izboru našao se i poznati  Patek Philippe. Njegove satove možete pogledati OVDJE

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

Avatar Zavratnica
Zavratnica
18:45 26.06.2023.

Mene bi više zanimalo kad bi objavili članak o tome kako žive šefovi Večernjeg lista.

Avatar marlony
marlony
16:21 27.06.2023.

Previše se novaca vrti oko sporta da sport više nije sport već samo business

MI
Misko12
10:37 27.06.2023.

Ima, ali je vrlo zaboravan ne sjeća se kaj je bilo prije 6 7 godina. Ali sjeća se valjda kad je u Španjolskoj platili kaznu, zbog istog gdje u rh ima sinkopu. Da i lovren