GRBOVI OTPADAJU

VIDEO Novi proizvođač Dinamovih dresova na udaru kritika. Pogledajte bizarnu situaciju iz Engleske

Foto: Antonio Bronic/REUTERS
Europa Conference League - Round of 16 - First Leg - GNK Dinamo Zagreb v PAOK
Foto: Jason Cairnduff/REUTERS
Premier League - Everton v Sheffield United
20.07.2024.
u 13:05
Najsvježiji slučaj zabilježen je u jučerašnjoj utakmici između Evertona i Sligo Roversa (3-3) kada je grb otpao s dresa Evertonovog veznjaka Idrisse Gueyea
Pogledaj originalni članak

Britanski Castore je novi proizvođač Dinamovih dresova. Tvrtka je zamijenila Adidas koji je proizvodio dresove zagrebačkog kluba još od 2017. godine. Ipak, izgleda da je Castore naišao na osude da je neisplativ i da su dresovi poprilično nekvalitetni, brzo se natapaju znojem, lako se deru, a ono što je najsramotnije, s njih i grbovi otpadaju, i dakako, sve je to bilo i zabilježeno.

Najsvježiji slučaj zabilježen je u jučerašnjoj utakmici između Evertona i Sligo Roversa (3-3) kada je grb otpao s dresa Evertonog veznjaka Idrisse Gueyea.

Dinamo je od Castorea dobio puno bolje uvjete nego od Adidasa te će imati puno veću slobodu oko dizajniranja dresa i drugih klupskih artikala, a iz kluba uvjeravaju da će i opskrba proizvodima biti bolja nego dosad. Sad je samo pitanje koliko će dugo maksimirska momčad surađivati s Castoreom s obzirom da kritike na račun britanske tvrtske nisu neosnovane.

VIDEO Joško Gvardiol uživa u moru na plažama Novigrada kraj Zadra

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.