Luda utakmica

VIDEO Olić prvo namjestio gol, pa zabio, a onda skrivio 11-erac!

Foto: Anto Magzan
sabor hdz-a
27.10.2012.
u 17:24
Nakon što je Felix Magath dobio otkaz, Wolfsburg kao da se oslobodio, a s njim i naš reprezentativac koji je igrao do 82. minute.
Pogledaj originalni članak

Luđu utakmicu u životu Ivica Olić teško da je odigrao! A dvoboj s Fortunom u Düsseldorfu u 9. bundesligaškom kolu sigurno će pamtiti do kraja života. Hrvatski je napadač u 4:1 pobjedi njegova Wolfsburga, prvoj nakon otkaza trener Felixu Magathu, bio središnja figura. Prvo je u 50. minuti namjestio pogodak Dostu za vodstvo 1:0, samo tri minute kasnije i sam se upisao u strijelce, a onda je u 70. minuti, kod rezultata 3:0 za Wolfsburg, skrivio najstrožu kaznu (!?) koju je Langeneke pretvorio u pogodak. Igrao je naš nogometaš do 82. minute kad ga je zamijenio Rodriguez, a četiri minute kasnije za vukove je zaigrao i Srđan Lakić koji je ušao umjesto dvostrukog strijelca Dosta. Pogodak za Wolfsburg zabio je i Diego, s bijele točke za konačnih 4:1 u 78. minuti.

Osim našega dvojca u Wolfsburgu, aktivan je bio i Ivan Perišić koji je ušao s klupe u 89. minuti kao taktička zamjena u gostujućoj 2:0 pobjedi dortmundske Borussije kod Freiburga. Pogotke za Borussiju postigli su Subotić u 54. te Götze u 83. minuti. Upravo Götzea je zamijenio Perišić.

Ostali rezultati: Schalke - Nürnberg 1:0, Mainz - Hoffenheim 3:0, Greuther Fürth - Werder 1:1.

tablica: Bayern 24(-1), Schalke 20, Eintracht 19(-1), Borussia Dortmund 15, Mainz 14...

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.