POŽALILI SE

VIDEO Osvajači medalja u Parizu ogorčeni njihovim stanjem, razlika od onih iz Tokija je neusporediva

Foto: Screenshot X
VIDEO Osvajači medalja u Parizu ogorčeni njihovim stanjem, razlika od onih iz Tokija je neusporediva
13.08.2024.
u 10:32
Skateboarder Nyjah Huston jedan je od osvajača brončane medalje u momčadskoj konkurenciji za Sjedinjene Američke Države na Olimpijskim igrama u Parizu. Međutim, Huston se sedam dana nakon uspjeha oglasio i kritizirao kvalitetu.
Pogledaj originalni članak

Nekoliko osvajača medalja na Olimpijskim igrama u Parizu požalilo se na njihovu kvalitetu, a sve je pokrenuo američki skateboarder Nyjah Huston koji ističe da je njegova bronca iz Pariza već vidno izgubila sjaj. Skateboarder Nyjah Huston jedan je od osvajača brončane medalje u momčadskoj konkurenciji za Sjedinjene Američke Države na Olimpijskim igrama u Parizu. Međutim, Huston se sedam dana nakon uspjeha oglasio i kritizirao kvalitetu.

Huston ističe da je njegova medalja trenutno u stanju kao da je 'preživjela rat', iako ju je dobio tek prije sedam dana.

- Ove olimpijske medalje izgledaju sjajno kada su potpuno nove, ali nakon što sam ih ostavio na koži uz malo znoja i pustio prijatelje da ih nose preko vikenda, očito nisu tako visoke kvalitete kao što mislite - rekao je Huston na društvenim mrežama.

 

 

Tim povodom oglasio se danski igrač badmintona Viktor Axelsen, koji je osvajao zlatne medalje i u Tokiju i u Parizu. Jedan je od rijetkih koji je bio u stanju uporediti izgled olimpijskih medalja iz Tokija i Pariza, a razlika je zbilja nevjerojatna. Iako je četiri godine starija, olimpijska medalja iz Tokija izgleda u neuporedivo boljem stanju od one iz Pariza od prije svega nekoliko dana.

VEZANI ČLANCI:

Navijači na društvenim mrežama pretpostavljaju da je ona iz Tokija bolja jer sadrži više zlata od one iz Pariza, ali to nije slučaj jer je sadržaj identičan.

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

DU
Deleted user
11:07 13.08.2024.

Bitno da su francuzi pokazali kak su oni wouk inkluzivni i progresivni. Fučkaš sportaše kaj su bili gladni i imali užasan smještaj sa polovnim medaljama.

EJ
ejStef
15:00 13.08.2024.

Katastrofa smještaj, loši kreveti, loša hrana, loše odluke MOO, loše otvaranje, stjenice, bakterije u rijeci itd. Vjerojatno najveća katastrofa od olimpijskih igara do sada, valjda su sve novce potrošili za LGBTQ aktivnosti pa nije ostalo za ništa drugo...

RO
Romica
13:22 13.08.2024.

Još jedan dokaz u kakvom se stanju nalazi francuska a to je stanje očaja