NA OPUS ARENI

VIDEO Ovako su igrači Dinama proslavili veliki preokret i pobjedu protiv Osijeka

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
VIDEO Ovako su igrači Dinama proslavili veliki preokret i pobjedu protiv Osijeka
04.09.2023.
u 13:21
Premda je veći dio utakmice bio u velikom minusi bez igre i prilika, Dinamo je u Osijeku nevjerojatnom završnicom okrenuo rezultat ostvarivši 3:2 pobjedu, a junak susreta bio je Bruno Petković postigavši dva gola iz kaznenih udaraca
Pogledaj originalni članak

U derbiju sedmog kola Supersport HNL-a Dinamo je na Opus Areni pred rekordnih 12.222 gledatelja pobijedio Osijek sa 3:2 premda je do 70. minute gubio sa 0:2.

Osijek je poveo 2:0 golovima Ramona Miereza (7) i Domagoja Bukvića (46), no plavi su uspjeli okrenuti rezultat, a strijelci su bili Mahir Emreli (70) i Bruno Petković (87:11m, 90+9:11m).

Premda je veći dio utakmice bio u velikom minusi bez igre i prilika, Dinamo je u Osijeku nevjerojatnom završnicom okrenuo rezultat ostvarivši 3:2 pobjedu, a junak susreta bio je Bruno Petković postigavši dva gola iz kaznenih udaraca, pri čemu drugi u devetoj minuti nadoknade.

A nakon utakmice u svlačionici Dinama uslijedilo je veliko slavlje što je maksimirski klub objavio na svojim društvenim mrežama. Pogledajte kako je to izgledalo.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.