'LJUBI SVE, MORAM IĆ'

VIDEO Perišić sa stadiona Tottenhama nazvao baku 'Evo ti, baba, vidi stadion'

Foto: YouTube/Tottenham Hotspur
VIDEO Perišić sa stadiona Tottenhama nazvao baku 'Evo ti, baba, vidi stadion'
01.06.2022.
u 18:46
Najzanimljiviji kadrovi su oni s početka videozapisa, u kojima hrvatski nogometni reprezentativac na videopoziv zove svoju baku i pokazuje joj novi velebni stadion Spursa, inače najskuplji nogometni stadion na svijetu
Pogledaj originalni članak

Na službenom YouTube kanalu Tottenhama objavljen je video prvog dana kojeg je njihov novi igrač Ivan Perišić (33) proveo na stadionu i u prostorijama londonskog kluba.

Najzanimljiviji kadrovi su oni s početka videozapisa, u kojima hrvatski nogometni reprezentativac na videopoziv zove svoju baku i pokazuje joj novi velebni stadion Spursa, inače najskuplji nogometni stadion na svijetu.

"Evo ti, baba, vidi stadion", rekao je Omišanin dok je sa svojim mobitelom kružio po stadionu i pokazivao detalje svojoj baki, a ona mu je oduševljeno zvonkim glasom odgovorila: "Vidim, vidim".

"Ajd ljubi sve, moram ić'", rekao joj je na završetku razgovora, a hrvatski reprezentativac i ekipa koja ga je snimala na kraju su se nasmijali.

Cijeli video Perišićevog prvog dana u Tottenhamu pogledajte OVDJE.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar VLbriše
VLbriše
08:11 04.06.2022.

Ivane bilo ti sretno. Imamo državu kao ono bolju i bogatiju već 30 godina , ali stadioni su za snimanje filmova o smaku svijeta.